Eğirdir Motosiklet Festivali Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Motosiklet Festivali Sona Erdi
Haberin Tarihi: 11.7.2017 10:10:00 - Okunma Sayısı:1184 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Motorsiklet Festivali, hafta sonu Eğirdir'e hareketlilik kazandırdı.

Eğirdir Motosiklet Festivali Sona Erdi

                Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Motorsiklet Festivali, hafta sonu Eğirdir'e hareketlilik kazandırdı.

                Eğirdir Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Platformu işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Eğirdir 2.Uluslararası Motosiklet Festivali için motorcular Sakin Şehir Eğirdir'e akın etti. Yaklaşık 600 motorcunun katıldığı festivale kayıt yaptırıp çekilişe katılmaya hak kazanan kişi sayısı 1700 olarak açıklandı.

                Festival kapsamında motorcular, bölgenin önemli turizm merkezlerine ziyaretlerde bulundular, Aksu Zindan Mağarasına sürüş gerçekleştiren motorcular, Akpınar Seyir Tepesine ve Isparta'ya toplu halde sürüş gerçekleştirdiler ve Keçiborlu Kuyucak'daki lavanta bahçelerine ziyarette bulunarak fotoğraf çekildiler.  Ayrıca, Isparta Enduro Kulübü sporcuları, kros motorlarla şov yaptı.

                Festivalde 07 Temmuz 2017 Cuma günü Zindan Mağarası Sürüşü gerçekleştiren 100 kadar motorcu mağarada yürüyüp gezme imkanı buldular, saat 17.00 ile1 9.00 arası çeşitli yarışlar yapan motorcular, gönüllerince eğlendikten sonra akşamında GECE ve MAGNET isimli grupların konserleriyle eğlencenin doruklarına ulaştılar. 08 Temmuz 2017 Cumartesi günü sabah 10.00-11.00 arasında Varol Kılıç ile Zumba yaparak güne başlayan motorcular, saat 12.00 ile 15.00 arasında bir birinden eğlenceli yarışlara katıldılar. saat 16.00 ile 18.00 arasında Isparta Enduro Motoisklet Kulübünün gösterileri gerçekleştirildikten sonra  saat 19.00'da Eğirdir Belediyesi tarafından festival katılımcılarına akşam yemeği ikram edildi.  Saat 22.00 ile 23.30 YANLIŞ BİLGİ isimli grup tarafından konser verildi. 09 Temmuz 2017 Pazar günü serbest zamanı değerlendiren motorcular, gün sonunda kamptan ayrılarak memleketlerine dönmeye başladı.

                Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen motorcular, Eğirdir'e hayran kaldıklarını ve her yıl fırsat yaratıp festivale katılmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdiler. Harika bir doğaya sahip olan Eğirdir'de olmaktan ve festivale katılmaktan dolayı mutluluklarını belirten motorcular, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

                Belediye Başkanı Ömer Şengöl, festivale katılan herkese teşekkür ederek, "Memleketlerinize geri döndüğünüzde Eğirdir'imizi en iyi şekilde tanıtacağınızdan şüphemiz yok. Umarım sizleri iyi bir şekilde misafir etmişizdir. Festivalimizin bu yıl 2.sini düzenledik ama bundan sonra da en iyi şekilde devam edecektir. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen katılan, hazırlayan  herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap