15 Temmuz Koordinasyon Toplantısı Yapıldı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,15 Temmuz Koordinasyon Toplantısı Yapıldı?
Haberin Tarihi: 11.7.2017 17:09:00 - Okunma Sayısı:1105 defa okundu.

Ev ve iş yerleri bayraklarla donatılacak…

15 Temmuz Koordinasyon Toplantısı Yapıldı…

Demokrasi Nöbeti Tutulacak…

Ev ve iş yerleri bayraklarla donatılacak…

FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği hain kalkışmanın milletimiz tarafından bertaraf edilmesinin ardından ilan edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri kapsamında bugün saat 15.00’de Eğirdir Kaymakamlığı toplantı salonunda Koordinasyon toplantısı düzenlendi.

         Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın izinli olması dolayısıyla Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç’un başkanlığında gerçekleşen toplantıda kurum müdürleri hazır bulundu. 15 Temmuz darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek, bu şuurun canlı tutulması amacıyla Cumhurbaşkanlığının talimatları ve himayeleriyle 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Eğirdir’de de neler yapılacağı görüşüldü.

         Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Eğirdir’de de 14-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında anma programları düzenlenecek ve demokrasi nöbetleri tutulacak.

         14 Temmuz 2017 Cuma günü Cuma namazını müteakip şehit olan vatandaşlarımız için Hatm-i Şeriflerin duası ve müteakiben Mevlid-iŞerif okunacak.  Akşam ise şehit ve gazi ailelerine yönelik yemek organizasyonu gerçekleştirilecek.

         15 Temmuz 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kale önü meydanına sahne kurulacak ve sinevizyon gösterileri yapılacak.

         15 Temmuz 2017 Cumartesiyi Pazara bağlayan gece yarısı 00:13’de bütün camilerimizde sela - ezan okunacak ve demokrasi nöbeti tutulacak.

         15 Temmuz Cumartesi günü ayrıca Su Gösterileri yapılacak.

         Toplantı sonunda bütün hemşehrilerimizin ev ve iş yerlerini bayraklarla donatması istenildi.  Toplantı fikir alışverişi ile sona erdi.  

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap