Gazetecilerden ITSO?ya ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gazetecilerden ITSO?ya ziyaret
Haberin Tarihi: 28.7.2017 11:14:00 - Okunma Sayısı:1177 defa okundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Gazetecilerden ITSO’ya ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.   Başdeğirmen, “Nüfusa göre basının en güçlü olduğu il Isparta’dır. Bu yönden de çok mutluyuz. Isparta’nın tanıtımı ve gelişmesi ile alakalı en güzel haberleri en güzel şekilde Türkiye’ye ve dünyaya tanıtacak bir alt yapınız var” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Ekonomi Kampusu’nde ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “24 Temmuz basın dayanışma günü nedeni ile çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Medya çalışanlarının çok sevdiği birisiniz. Bildiğiniz gibi basın özgür iradesiyle topluma haber alma görevini yapmaya çalışır. Isparta’da da medya çalışanları devletini, milletini, bayrağını, dinini ve ülkesini çok seven bir şekilde ortak paydası Isparta olan yayınlara imza atıyor. Bizler de bu özel günümüzde dostlarımız ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bunlarla ilgili haberleri aktarmaya çalışıyoruz. Isparta ve bölge adına oldukça güzel bir binadır. Bu binada emeği geçen herkese yerel medya çalışanları olarak teşekkür ediyorum. Isparta’nın gururu olan, ihtiyacı olan bir bina yapıldı. 20 bin m2 kapalı alanı ile beraber içindekilerle beraber Türkiye’de bir ilke imza attığımızı düşünüyoruz. Dün resmi meclis toplantısı yapıldı. Resmi açılış ise eylül ya da ekim ayında yapılacak. Yerel medya olarak ITSO’nun çalışmalarını Isparta’ya yaymaya çalışıyoruz. Çoğu zamanda da ulusal medyaya taşımaya çalışıyoruz. ITSO her ortamda, her platformda hizmet etmeye çalışıyor. Sadece sanayi anlamında, iş anlamında değil, aynı zamanda STK’lara verdiği destekler, spora verdiği desteklerle de biliniyor. Bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

ISPARTA’DA BASINA ÇOK ÖNEM VERİYORSUNUZ

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladıklarını belirterek, şunları söyledi: “Daha nice kutlamalarda beraber olmak dileğiyle bu günlerin daim olmasını diliyorum. Bizleri unutmadığınız için teşekkür ederim. Yapılan açılışlarda ya da toplantılarda hiçbir zaman unutulmazsınız. Her zaman basınımızın güzide temsilcilerindensiniz. Isparta’da basına çok önem veriyorsunuz. Nüfusa göre basının en güçlü olduğu il Isparta’dır. Bu yönden de çok mutluyuz. Isparta’nın tanıtımı ve gelişmesi ile alakalı en güzel haberleri en güzel şekilde Türkiye’ye ve dünyaya tanıtacak bir alt yapınız var. Bizler ticaret odası olarak birçok çalışmalar içerisindeyiz. Cemiyet başkanımız aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz. Biz çoğu zaman bazı konuları tartışırız. Bu binanın yapımında da çok güzel düşüncelerini iletti. Isparta’da ITSO olarak yaptığımız çalışmaları ancak sizlerin kanalı ile duyurabiliyoruz. Sizler bu çalışmaları yayımlamazsanız, ilgilenmezseniz biz ne yaptığımız olduğumuz çalışmaları ne de gelişmeleri duyurabiliriz.” 

PARA İLE ALAKALI KONULARLA İLGİLENMİYORUZ

Ticaret Odası denilince ilk akla gelen şeyin para olmaması gerektiğini vurgulayan Başdeğirmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Para ile alakalı konularla ilgilenmiyoruz, memleketle ilgili konularla ilgileniyoruz. Sosyal alanda neler yapılabileceğini tespit edip, üst düzeydeki yöneticilerimize anlatmakla görevliyiz. Burada kültür, sanat, turizm ve spor gibi her türlü gelişmeleri bir üst kademeye atlatıp, bu işin yapılması ile alakalı destek vermelerini istiyoruz. Yaşam alanı, sosyal alanlarla ilgili birçok çalışmalar yapıyoruz. 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde basının ne kadar önemli olduğunu ve ülkenin kazanılması ile alakalı nasıl bir çalışma yapıldığını o gün gördük. Basın sadece yapmış olduğumuz çalışmaları anlatmakla değil, ülkemizin geleceği ile alakalı ve güçlü birlik ve beraberlik içerisinde olmamızla alakalı çok güzel bir alt yapımızsınız. 

ISPARTA’YA AİT OLAN BİR BİNA

Önümüzdeki günlerde, içinde bulunduğumuz binada sizlerle beraber çok güzel çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Isparta’nın vizyonunu çok ileriye götürecek olabilecek şekilde planlanmış, programlanmış bir bina. Burada sizlerle de alakalı güzel şeyler düşündük. Basın mensuplarımızın nerede basın toplantısı yapacakları soru olduğu zaman, bu binanın içerisindeki 7 toplantı salonlarından herhangi birini kullanabilirsiniz demek istiyorum. İçinde bulunduğumuz toplantı salonları istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Burası Ticaret Sanayi Odasına ait bir bina değil, Isparta’ya ait olan bir bina. Sizlerin de buralarda etkinlik yaptığınız görmek bizleri de mutlu edecektir.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap