EĞİRDİR ELMASPOR, KONGRESİNİ YAPTI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR, KONGRESİNİ YAPTI...
Haberin Tarihi: 2.8.2017 12:55:00 - Okunma Sayısı:1282 defa okundu.

KURA ÇEKİMİ 9 AĞUSTOS'TA...

EĞİRDİR ELMASPOR, KONGRESİNİ YAPTI...

KURA ÇEKİMİ 9 AĞUSTOS'TA...

Voleybolda Isparta'yı temsil eden, Akdeniz Bölgesi'nin 1. Ligdeki tek voleybol takımı olan Eğirdir Elmaspor Derneği Kulübü'nün, seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı, 31 Temmuz 2017 Pazartesi günü yapıldı.

               Kulüp binasında saat 11.30'da yapılan genel kurul toplantısında Derneğin kurucusu, işadamı Atilla Önal Onursal Başkan seçilirken; Başkanlığa Ramazan Yüceer, Başkan Yardımcılığına A. Şevki Tığlı, Saymanlığa Y. Kemal Yiğit, Genel Sekreterliğe Abdullah Turan, asil üyeliklere; Ahmet Nedim Özkeskin, Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Süleyman İnce, Abdullah Candemir, Osman Coşkunsu, Denetim kurulu asil üyeliklerine de Semra Selek, Hülya Avcu ve Ali Gencel oy birliği ile seçildi.

               Öte yandan Eğirdir Elmaspor Kulübü Derneği'nin FIVB nezdinde, VIS sistemine "Kulüp" olarak tescili de gerçekleştirilirken, voleybolda Birinci ve İkinci Liglerin kura çekiminin 9 Ağustos Çarşamba günü Ankara'da Volley Hotel'de yapılacağı, yabancı oyuncu transferleri yapma düşüncesinde olan Eğirdir Elmaspor Kulübü yöneticilerinin, kura çekimi öncesi veya sonrası, Türkiye Voleybol Federasyonu yetkililerini de ziyaret edecekleri bildirildi.

               Eğirdir Elmaspor Kulübü yöneticilerini kutluyor, antrenörümüz Ahmet Özkoç ile bizleri gururlandıran, Lige güçlü ve iddialı şekilde başlayacak olan takımımıza başarılar diliyoruz.

AKIN-EĞİRDİR

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap