ITSO'dan bayramlaşmaya davet

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO'dan bayramlaşmaya davet
Haberin Tarihi: 14.10.2013 10:27:00 - Okunma Sayısı:1280 defa okundu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Başdeğirmen, Valilik, Belediye, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret Borsası, ile Barida Otel'de Kurban Bayramı'nın 1. günü saat 14.30-15.30 arasında müşterek yapılacak olan bayramlaşma törenine tüm üyelerini davet etti.

ITSO’dan bayramlaşmaya davet

            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Başdeğirmen, Valilik, Belediye, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret Borsası, ile Barida Otel’de Kurban Bayramı’nın 1. günü saat 14.30-15.30 arasında müşterek yapılacak olan bayramlaşma törenine tüm üyelerini davet etti.

            Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Ticaret Borsası ile müşterek yapılacak olan bayramlaşma töreni Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda kentin bürokratları, siyasetçileri, iş dünyası, ile vatandaşları aynı çatı altında buluşturacak.

            Sevgi, saygı, barış, huzur, kardeşlik ve dostluğun simgesi olan bayramlarda birlik beraberliğin önemine değinen ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Barida Otel’de Kurban Bayramı’nın 1. Günü saat 14.30-15.30 arasında yapılacak olan bayramlaşma törenine tüm üyelerini ve Isparta halkını davet etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap