Bakanlar Kurulu Kararı ile ITSO seçimleri ertelendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bakanlar Kurulu Kararı ile ITSO seçimleri ertelendi
Haberin Tarihi: 25.9.2017 11:58:00 - Okunma Sayısı:1015 defa okundu.

7 Ekim’de yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri, tüm oda ve borsaların seçimlerinin ertelenmesi ile ilgili çıkan Bakanlar Kurulu kararı gereğince 2018 yılının Nisan Ayı’na ertelendi.

Bakanlar Kurulu Kararı ile ITSO seçimleri ertelendi

7 Ekim’de yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri, tüm oda ve borsaların seçimlerinin ertelenmesi ile ilgili çıkan Bakanlar Kurulu kararı gereğince 2018 yılının Nisan Ayı’na ertelendi. Isparta Ticaret ve Sanaye Odası (ITSO) tarafından yapılan açıklamada;

"Tüm oda ve borsaların, ekim ayında başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimleri, Nisan 2018'e ertelendi. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, tüm oda ve borsaların bu yılın ekimde başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimlerinin gelecek yıl nisan ayında yapılması, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ilgili yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı.

Buna göre 7 Ekim’de yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri 2018 yılının Nisan ayına ertelendi." denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap