Ağılköy?de Halk Toplantısı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ağılköy?de Halk Toplantısı
Haberin Tarihi: 6.11.2017 17:26:00 - Okunma Sayısı:1480 defa okundu.

Halk toplantılarına devam eden Kaymakam Abdullah AKDAŞ, İlçe daire müdürleriyle birlikte Ağılköy’e giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağılköy’de Halk Toplantısı

Halk toplantılarına devam eden Kaymakam Abdullah AKDAŞ, İlçe daire müdürleriyle birlikte Ağılköy’e giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

 
Mahalle ve Köylerde gerçekleştirdiği toplantılarla vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Abdullah AKDAŞ, 3 Kasım 2017 Cuma günü Ağılköylü vatandaşlarımızla buluştu.
 
Buradaki konuşmasına, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerce girdiği çatışmada Şehit düşen Piyade Er Sercan KARA’yı anarak başlayan Kaymakam AKDAŞ; “Biz burada güvenli bir biçimde bu toplantıları gerçekleştirirken, ufak tefek sorunlar için dertlenirken Vatan evlatlarımız kahramanca mücadele verip şehit düşüyor. Biz burada sıcak yuvamızda uyurken onlar 3 bin metre yükseklikte vatanı bekliyorlar. O kahramanlarımızı aklımızdan çıkarmadan, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalıyız” diye konuştu.
 
İlçe daire amirleriyle birlikte köyün sorunlarını dinlemek için geldiklerini belirten Kaymakam AKDAŞ, köylerdeki alt yapı, eğitim gibi hizmetlerin kalitesini en üst seviyeye çıkarmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Devletin terörist guruplara karşı mücadele verirken aynı zamanda yatırımlarına son hızla devam ettiğini belirten Kaymakam AKDAŞ; Ağılköy’e güneş enerjili içme suyu tesisi ve şebekesi yapıldığını, kilit parke döşeme işinin büyük ölçüde bitirildiğini belirterek altyapının yanı sıra sosyal devletçiliğin en iyi şekilde uygulanarak ihtiyaç sahiplerine kömür, gıda, giyim gibi yardımların kesintisiz ve artarak yapılmaya devam edildiğini belirtti.
 
Konuşmasının ardından vatandaşlara söz hakkı veren Kaymakam Abdullah AKDAŞ, iletilen talep ve sorunların çözümü noktasında ilgili daire müdürlerine talimat verdi.
 
Vatandaşlarımızın taleplerinin dinlenmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap