MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANEYİ TANIDILAR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANEYİ TANIDILAR
Haberin Tarihi: 7.11.2017 10:33:00 - Okunma Sayısı:1286 defa okundu.

Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Anaokulu A ve B Şubesi öğrencileri, Kütüphaneyi tanımak için öğretmenleri Zahide Özbey ve Gökçe İyi, nezaretinde Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.

MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANEYİ TANIDILAR

  Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Anaokulu A ve B Şubesi öğrencileri,  Kütüphaneyi tanımak için öğretmenleri Zahide Özbey ve Gökçe İyi, nezaretinde Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.


                Yıldızlar ve Kardelen sınıflarının öğrencileri seçtikleri kitapları incelediler. Öğretmenleri, aileleri ile Kütüphaneye gelmelerini, üye olduktan sonra aldıkları kitapları annelerinin evde onlara okumasını istediler.

                Öğrenciler, Öğretmenlerinin okuduğu ‘Bedenim Bana Ait’ kitabı ilgiyle dinlediler.


                Boyama etkinliği yapan ve kulaktan kulağa oyunu oynayan anaokulu öğrencileri, işledikleri iki dersin sonunda Kütüphaneden mutlu bir şekilde ayrıldılar.

                İlk defa Kütüphaneye gitmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, ilgilerinden dolayı Kütüphane yetkililerine teşekkür etmeyi unutmadılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap