KAYMAKAM ABDULLAH AKDAŞ?DAN 10 KASIM ATATÜRK?Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM ABDULLAH AKDAŞ?DAN 10 KASIM ATATÜRK?Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
Haberin Tarihi: 9.11.2017 17:20:00 - Okunma Sayısı:1145 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’ncu yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

KAYMAKAM ABDULLAH AKDAŞ’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

                Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’ncu yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

                Akdaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mustafa Kemal Atatürk sadece Milletimizin değil; Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında gösterdiği kahramanlıklarla mazlum milletlerin umut ışığı olmuş, işgalci - sömürgeci devletlere karşı verdiği mücadeleyle tüm dünyada örnek gösterilen bir komutan ve devlet adamı haline gelmiştir.

                Mustafa Kemal’in milletine olan inancı ve güveni sayesinde Türk Milleti, tüm dünyada emsali görülmemiş bir kurtuluş mücadelesinin kahramanı olmuş;  yokluk içinde mücadele veren bir milletin kahramanlığına yedi düvel şahit olmuştur.

                Milletinden aldığı kuvvetle Türk Sancağını tekrar göndere çeken Atatürk, bizlere bıraktığı miras ile geleceğe ışık tutmaya devam etmektedir. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti; birlik, beraberlik ve bütünlük içinde ilelebet bağımsız ve hür yaşayacaktır.

                Sevgili Eğirdirliler, bizlere vatan toprağımızda özgürce yaşamayı nasip eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e aramızdan ayrılışının 79. yılında bir kez daha rahmet diliyor, saygı ve şükranla yâd ediyorum.”

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap