Bağımlılıkla Mücadelede Alınacak Tedbirler Görüşüldü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bağımlılıkla Mücadelede Alınacak Tedbirler Görüşüldü
Haberin Tarihi: 6.2.2018 16:08:00 - Okunma Sayısı:1249 defa okundu.

Bağımlılıkla Mücadelede Alınacak Tedbirler Görüşüldü

5 Şubat Pazartesi günü Eğirdir Halk Eğitim Merkezinde, Kaymakam Abdullah AKDAŞ başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris SEZGİN, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali ŞANAL ve Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımlarıyla bağımlılıkla mücadele konulu bir toplantı gerçekleştirildi.
 
Gençlerimiz arasında görülen bağımlılık sorunu ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, Bağımlılıkla mücadele kapsamında ilçemizde yapılacak incelemeler neticesinde sorunun boyutu ve niteliği tespit edilerek atılacak adımların belirleneceği kaydedildi.
 
Bağımlılık sorununun, zararlı maddelerin yanında masum gibi görünen ve bireylerin yaşamlarını olumsuz yönde etkileyen farklı alanlarda da ortaya çıkabildiğini belirten Kaymakam AKDAŞ, teknoloji bağımlılığı ile ilgili önümüzdeki günlerde güzel bir projenin kamuoyuna duyurulacağını söyledi.
 
Bağımlılığın yanı sıra gençlerimize yararlı alışkanlıkların kazandırılması için geçtiğimiz yıl başlayan Bütçe defteri projesinin devam ettiğini belirten Kaymakam AKDAŞ, eğitim öğretim dönemi sonunda başarılı öğrencilerin ödüllendirileceğini söyledi.
 
Gelişen dünyayla birlikte yeni iş olanaklarının ortaya çıktığını, gençlerimizin teknolojinin sadece tüketicisi değil; aynı zamanda mimarı olması gerektiğinin belirten Kaymakam Abdullah AKDAŞ, bu gerekçeyle ilçemiz genelindeki okullardan seçilecek yetenekli gençlere yazılım dersleri verileceği, bu uzun soluklu projenin detaylarını da önümüzdeki günlerde paylaşılacağını kaydetti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap