Yuvalı Köyünde Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yuvalı Köyünde Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 14.2.2018 15:53:00 - Okunma Sayısı:1705 defa okundu.

Yuvalı Köyünde Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

12 Şubat Pazartesi günü Eğirdir'in Yuvalı Köyünde, köy muhtarı Nevzat AYDEMİR ev sahipliğinde gerçekleşen Köy muhtarları toplantısına Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın yanı sıra il genel meclis üyeleri, daire amirleri ve köy muhtarları katıldı.
 
Her ay farklı muhtarın ev sahipliğinde gerçekleşen muhtarlar toplantısında, köyler ile alakalı talep ve sorunlar görüşüldü.
 
Toplantının açılış konuşmasını geçekleştiren Kaymakam AKDAŞ, öncelikle 24 gündür devam eden Zeytin Dalı Harekâtında şehit düşen vatan evlatları için başsağlığı dileklerinde bulundu. Bölgede çok ciddi bir operasyonun devam ettiğini belirten Kaymakam AKDAŞ, askerlerimizin kılına zarar gelmeden bölgenin terör unsurlarından arındırılması temennisini dillendirdi.
 
Vatandaş olarak görevimizin şu an için manevi destek vermek ve dua etmek olduğunu belirten Kaymakam AKDAŞ, “Öyle güçlü bir devletiz ki, böyle büyük bir operasyon devam ederken yapılan yatırımlar sekteye uğramadan devam ediyor” diye konuştu.
 
Yuvalı Köyü’nün temiz ve düzenli bir köy olduğunu belirten Kaymakam AKDAŞ, bu güne kadar görev yapmış Vali, Kaymakam, Muhtar ve Azalara teşekkürlerini iletti.
 
Konuşmasının ardından muhtarlara söz veren Kaymakam AKDAŞ, talepleri dinleyerek çözümü noktasında ilgili daire müdürlerine talimat verdi.
 
Köy muhtarlarının söz almasının ardından toplantı son buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap