Eğirdir haberlerini milyonlara ulaştırıyoruz

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir haberlerini milyonlara ulaştırıyoruz
Haberin Tarihi: 20.2.2018 09:43:00 - Okunma Sayısı:1396 defa okundu.

Eğirdir’de 48 yıldır aralıksız yayınını sürdüren ve ilk günden itibaren Eğirdir’in tanıtımı için tüm imkanları kullanan AKIN Gazetesi şimdi de Eğirdir’in haberlerini dünyaya ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Eğirdir haberlerini milyonlara ulaştırıyoruz

                Eğirdir’de 48 yıldır aralıksız yayınını sürdüren ve ilk günden itibaren Eğirdir’in tanıtımı için tüm imkanları kullanan AKIN Gazetesi şimdi de Eğirdir’in haberlerini dünyaya ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.

                T.C. Başbakanlık BYEGM tarafından verilen Sarı Basın Kartı sahibi, Gazeteci Abdullah Sinan, 2018 yılı başından itibaren İhlas Haber Ajansı (İHA) Eğirdir temsilciliğini üstlenerek  ilçemizle ilgili haberleri anında İhlas Haber Ajansı’na ulaştırıyor.               

                İHA Eğirdir temsilciliğini üstlenen AKIN Gazetesi sahibi Abdullah Sinan, İlçemiz ile ilgili  haberleri milyonlara ulaştırıyor.

                Türkiye’nin en önemli haber ajanslarından biri olan ve tüm medyanın aboneliği bulunduğu İHA tarafından servis edilen Eğirdir haberleri, ülkemizdeki tüm internet haber sitelerinde yüzlerce abone tarafından anında dünyadaki okuyucularıyla buluşuyor.

                İhlas Haber Ajansı, yurtiçinde 90, yurtdışında 55 bürosuyla, 28 canlı yayın aracı ve fly away uplinkle, yurt geneline yayılmış 82 görüntü geçme istasyonu, dünya standartlarında teknik alt yapısı ve 800 deneyimli personeli, 400’den fazla son teknoloji kamera ile haber alabilme ve son teknoloji çözümlerle bunu müşterilerine iletme kabiliyetine sahip bir haber ajansıdır.

                İHA günde ürettiği ortalama 1.000 haberi, 2.000’den fazla abonesine servis etmektedir.

İHA’DAN GÖRÜNTÜLÜ HABER ALAN

TV’LER

NTV, CNN Türk, Haber TÜRK, STAR, TGRT Haber, ATV, Kanal D, Show tv, TRT 1, TRT Haber, 24 TV, Kanal

7, Ülke TV, BLOOMBERG HT, FOX, Flash TV gibi önemli TV Kanallarının bulunduğu Ulusal , Bölgesel ve yerel 100’den fazla TV kanalı İHA’dan haber almaktadırlar.

İHA’DAN HABER ALAN GAZETELER

Hürriyet , Posta, Star, Sabah, Habertürk, Cumhuriyet, Sözcü, Türkiye, Akşam, Takvim, Yeni Şafak, Yeni Asır,Yeni Akit... gibi önemli gazetelerin aralarında bulunduğu ulusal, bölgesel, yerel olmak üzere 600’den fazla Gazete İHA’dan haber almaktadır.

İHA’DAN HABER ALAN WEB SİTELERİ :

hurriyet.com.tr, milliyet.com.tr , cumhuriyet.com.tr , sozcu.com.tr, gazetevatan.com, haberturk.com.tr , mynet.com , sabah.com.tr, haber7.com, haberler.com, turkiyegazetesi.com.tr, trthaber.com, habervaktim.com, haberx.com, sondakika.com ... gibi 500’den fazla web sitesi İHA’dan haber almaktadır

WWW.İHA.COM.TR ve Sosyal Medya

www.iha.com.tr’yi günlük ortalama 300.000 tekil kişi ziyaret etmekte ve 1.100.000 civarı sayfa

görüntülenmektedir. 1.000.000’in üzerinde Facebook,500.000’in üzerinde Twitter 250.000’in üzerinde Android, İOS takipçisi vardır.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap