Başkan Şengöl'e Vergi Haftası Ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl'e Vergi Haftası Ziyareti
Haberin Tarihi: 28.2.2018 15:10:00 - Okunma Sayısı:1103 defa okundu.

Başkan Şengöl'e Vergi Haftası Ziyareti

Eğirdir Vergi Dairesi Müdürü Mehmet YAĞCI  ve Vergi dairesi çalışanları 29. Vergi dairesi haftası etkinleri kapsamında Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

29’uncu Vergi haftası münasebetiyle Eğirdir Vergi Dairesi Müdürü Mehmet YAĞCI , personelleri başkan Şengöl'ü makamında ziyaret etti.  

Bu yıl 26 Şubat-04 Mart tarihleri arasında 29’uncu Vergi haftasını kutladıklarını belirten Yağcı,  Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e kurum hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şengöl "Vergi, toplumların devlet olarak yaşamasından kaynaklanan güvenlik, eğitim, sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi bazı konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak amacıyla, huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşaması için bir görev ve zorunluluktur. Vergi haftası münasebetiyle de verginin öneminin tüm vatandaşlarımıza aktarılması çok önemli. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, sizlerin nezdinde tüm vergi dairesi çalışanlarımıza başarılar dilerim” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap