Halk oyunları ekiplerimizden ziyaret…           

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halk oyunları ekiplerimizden ziyaret…           
Haberin Tarihi: 28.2.2018 17:49:00 - Okunma Sayısı:1790 defa okundu.

Halk oyunları ekiplerimizden ziyaret…           

Halk oyunları ekiplerimizden ziyaret…           

                15 ve 16 Şubatta yapılan Halk Oyunları Isparta İl Yarışmalarında Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü, Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu, Muazzez ve Yaşar ŞAPÇI İlkokulu ve İrfan Kaynak Ortaokulu derecelerle dönmüştü. Okullar arası yapılan yarışmalarda yıldızlar düzenlemeli dalda Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu, Minikler düzenlemesiz dalda Muazzez ve Yaşar ŞAPÇI İlkokulu öğrencileri birinci yıldızlar düzenlemesiz dalda İrfan Kaynak Ortaokulu öğrencileri de ikinci olarak yarışmaları bitirdiler.     

                Kulüpler arası yapılan İl Halk Oyunları yarışmalarında ise Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü yetişkinler düzenlemeli dalda il birincisi Yıldızlar düzenlemeli dalda İl Birincisi, yıldızlar düzenlemesiz dalda il ikincisi ve minikler düzenlemesiz dalda il üçüncüsü olmuşlar ve muhteşem performans göstererek bizleri Eğirdirimizi gururlandırmışlar ve tam yedi kupa ile ilçemize dönmüşlerdi.

                Bu vesileyle İlçe Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve okul müdürleri, yarışmacı çocuklarımız ile birlikte Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret ettiler.

                Ziyarette, Ekipleri tebrik ettiğini belirten Kaymakam Abdullah Akdaş “çocuklarımız bu tür çalışmalarla ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek beceri, davranış ve birlikte iş yapma alışkanlığı kazanmışlardır. Bu da eğitim öğretimin eğitim yönü ile ilgilidir ve çocuklarımız burada öğrendiklerini yaşamları boyunca hatırlayacaklar ve başarılarını artırmada olumlu yönde etkileyecektir. Arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının sürekli olmasını bölge finallerinde de devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

                Belediye Başkanı Ömer Şengöl de çocuklarımız ve Eğirdir için yapılan bu tür faaliyetlere her  zaman destek verdiklerini, çalıştırıcı arkadaşlarımızı ve çocuklarımızı tebrik ettiklerini söyledi.

                Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali ŞANAL, “Halk Eğitimi merkezinin görevi sadece kurs açmak yürütmek değildir. Gençlerimizin, çocuklarımızın sosyal-kültürel spor faaliyetleri ile becerilerini geliştirecek etkinlik ve yarışmalara da katılmaları konusunda gayretlerimiz var. Ekiplerimizin bu başarıyı elde etmesinde öğrencilerimizin özverilerini takdir ediyor ve onları bize emanet eden velilerimizin güvenlerini boşa çıkarmadığı için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Ayrıca Ekiplerimizin hazırlanmasında çalıştırıcılarımıza Tahir SARI başta olmak üzere Uğur SOYÇİÇEK, İbrahim ÇINGI, Yasemin TORAMAN, Akay DİRİNİ eğitmenlerimize emeklerinin karşılığını almalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere bu imkanları sunmalarından ve desteklerinden dolayı sayın kaymakamımız Abdullah AKDAŞ’a belediye başkanımız Ömer ŞENGÖL’e ve belediye çalışanlarımıza, salonu çalışmalarımız için hazırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürümüz Gülnur ŞAHİN’e, katkılarından ve desteklerinden dolayı da Metamar A.Ş. adına Mehmet FESÇİ beyefendiye, Günaylar restoranta, Sönmezler restoranta, Uludağ çorba salonuna, Seba turizme, Diş hekimi Özgür TANDOĞAN’a kısaca bizi gönülden destekleyen herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Geleceğimize yapılan yatırım en büyük sermayemizdir. Biz onlarla her zaman gurur duyacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sergilediği başarılarını tebrik ediyor bölge yarışmalarında da aynı başarıyı göstereceklerini inanıyorum” dedi.

                Kulüpler arası bölge finallerinin Eğirdir’de yapılacağını, 1200 sporcunun İlçemize geleceğini sakin şehrin 3 gün boyunca hareketleneceğini söyleyen Tahir Sarı da tüm Eğirdirli hemşehrilerimizi, 30-31 Mart ve 1 Nisan’da yapılacak olan yarışmalara beklediklerini  belirtti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap