Eğirdir Şoförler Odasının Kongresi Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Şoförler Odasının Kongresi Yapıldı
Haberin Tarihi: 3.3.2018 12:16:00 - Okunma Sayısı:3888 defa okundu.

Yeni Başkan Ahmet Hamdi Takır

Eğirdir Şoförler Odasının Kongresi Yapıldı

Yeni Başkan Ahmet Hamdi Takır

Eğirdir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odasının 32. olağan kongresi bugün gerçekleştirildi.

Vergi dairesi üzeri, Belediye Toplantı salonunda bugün saat 10.00’da başlayan kongrenin divan başkanlığını Ahmet Tural, Başkan Yardımcılığını Özgür Çetin, katipliklerini de Mehmet Erdem ve Süleyman Sakçalı yaptı.

Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporlarının oybirliği ile kabul edildiği kongrede 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı ve TÜŞOF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Tural: “Bugün bir görev değişikliği yapılıyor. İsa Demiralay başkanımız görevi Ahmet Takır kardeşimize devrediyor. İsa ağabeyimiz 2004 yılında başkanlık görevine başladı, Öncesinde de yönetim kurulu üyesi olarak hizmeti var. Her zaman olumlu yaklaşımları oldu. Temsil ettiği şoför esnafımız için başarılı çalışmalar yaptı. Kendilerine Esnaf Odaları Birliği olarak bir plaket sunmaktan onur duyuyoruz…” sözleriyle emektar başkan İsa Demiralay’a plaket takdim etti. Şoförler Odasının yeni başkanı Ahmet Hamdi Takır da, hizmetlerinden dolayı İsa Demiralay’a bir plaket takdim etti.

Helallik isteyen emektar başkan İsa Demiralay’da, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural’a teşekkür ederek, plaketini verdi.

Daha sonra konuşan Ahmet Hamdi Takır ise şunları söyledi:

“…Sözlerime başlamadan önce ülkemizin bekası için sınır ötesinde kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler dilerim. Bu uğurda canını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil, gazilerimize acil şifalar dilerim.

2004 yılında yönetim kurulu üyeliğiyle başladığım odamız hizmetine, 2010 yılından bugüne kadar da başkan vekili olarak görev yapmaktayım. 2004 yılından bugüne sizlerin desteğiyle mevcut oda başkanı İsa Demiralay ve arkadaşlarımızla birlikte bize verdiğiniz bu görevi en iyi şekilde yapma gayretinde olduk. İsa başkanımızın yeniden görev almaması üzerine şahsım ve arkadaşlarımla bu göreve talip olduk. Odamızın durumu hepimizce malum. Bilindiği gibi aidat, plaka, kurtarıcı hizmeti ve kira gelirlerimizle ayakta durmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da tüm gayretimizle sizlerin hizmetinde olmaya çalışacağız. Odamıza bugüne kadar  emeği geçen tüm yöneticilerimizden, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu ömürler dilerim. Ayrıca görev yaptığım süre içerisinde bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen değerli büyüğüm Ahmet Tural başkanıma ve 14 yıl beraber çalıştığım İsa başkanıma teşekkürü bir borç biliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle 32. Genel kurulumuzun esnafımıza, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diler, şahsım ve arkadaşlarım adına hepinize saygılar sunarım.”

Tek liste halinde girilen seçimler sonucu, Eğirdir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığına Ahmet Hamdi Takır, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Göksel Kanlı, Doğan Şenol, Musa Köktaş, Hüseyin Kartal, Fehmi Çelik ve Tokay Erdem. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine de Ali Bilici, Ahmet Ünver ve Bekir Çetinok seçildi.

Yeni başkan Ahmet Hamdi Takır ile ekibini kutlar ve başarılar dilerken, 14 yıl başkanlık görevini yaptıktan sonra görevini devreden emektar başkan İsa Demiralay’a da sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap