Mehmet Akif Ersoy’u Anlattılar Ödülleri Aldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Akif Ersoy’u Anlattılar Ödülleri Aldılar
Haberin Tarihi: 12.3.2018 12:53:00 - Okunma Sayısı:1502 defa okundu.

Mehmet Akif Ersoy’u Anlattılar Ödülleri Aldılar

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Öğrenciler, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda ödüllerini ilçe protokolün elinden aldılar.

İlkokullar arası ‘İstiklal Marşının Anımsattıkları ve hissettirdiği Duygular’ konulu Resim Yarışmasında Birinci olan Sorkuncak İlkokulu öğrencisi Defne Özkaraoğlu’na ödülünü İlçe Hakimi Cihat Ateş,

Ortaokullar arası arası ‘İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ruhu’ isimli Şiir Yarışmasında Birinci olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Sevde Aydemir’e ve Liseler arası ‘Bir Dava Adamı Mehmet Akif’ konulu kompozisyon yarışmasında Birinci olan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi İrem Gönül’e ödüllerini Kaymakam Abdullah Akdaş takdim etti.

İlkokullar arası Resim Yarışmasında İkinci olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu öğrencisi Mine Ertan’a, Ortaokullar arası Şiir Yarışmasında İkinci olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Nevhibe Kayan’a ve Kompozisyon yarışmasında İkinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan A.L. Öğrencisi Berra Nur Çubuk’a ödüllerini Garnizon Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir takdim etti.

İlkokullar arası Resim Yarışmasında Üçüncü olan Atatürk İlkokulu öğrencisi Emsal Kılınç’a, Ortaokullar arası Şiir Yarışmasında Üçüncü olan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Arif Yasin Yaman’a ve Kompozisyon yarışmasında Üçüncü olan Prof. Dr. Turan Yazgan A.L. Öğrencisi Kadir Ertürür’e ödüllerini Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

Ödül alan bütün öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap