Eğirdir Belediyesi'nden Kadınlara Müjde

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi'nden Kadınlara Müjde
Haberin Tarihi: 22.3.2018 14:42:00 - Okunma Sayısı:1856 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi'nden Kadınlara Müjde

Eğirdir Belediyesi, Cittaslow Market için kadınlara özel masa ve dolap temin ederek, evde ürettikleri gıda ve diğer el ürünlerini satma fırsatı sağlıyor.

 

            Türkiye'nin 12. Sakin Şehri unvanına sahip olan Eğirdir'de, belediye tarafından Kale arkasında yapılan ve işletmeciliğini Gölbelde Limited Şirketi'nin yapacağı Cittaslow Marketler'de yörenin kadınları evde yaptıkları yöresel gıda ürünlerini, el işlerini, el becerilerini, hediyelik eşyalarını vs. satma imkanı sağlanacak.   

 

            Kadınların, Eğirdir Belediyesi tarafından  Cittaslow markette kendilerine sağlanacak olan masa ve dolapların temini için başvuru yapmalarının yeterli olacağı bildirildi. Yöre kadınlarının başvurularını ise Eğirdir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne yapmaları yeterli olacak.

            Ayrıca Cittaslow markette çevre dostu ambalajların kullanılacağı ve herhangi bir plastik ve poşete yer verilmeyeceği ifade edildi. Yerel üreticilerin ürettikleri ve kontrolden geçen ürünlerin satışa sunulacağı markette bayanlar için özel yer temin edilerek kadın istihdamına da katkı sağlanılmış olacağı bildirildi. 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap