ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…
Haberin Tarihi: 24.3.2018 16:18:00 - Okunma Sayısı:2175 defa okundu.

Yeni Başkan Şefika Çelik…

ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Yeni Başkan Şefika Çelik…

Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesinin Olağan Genel Kurul toplantısı bugün saat 14.00’de Altıngöl Otel’de yapıldı.

Program, devletimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başladı.

Genel kurulda kısa bir konuşma yapan eski başkan Erdoğan Öngün; “Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi olarak Eğirdir’de güzel şeyler yaptık. Beni tanıyan arkadaşlarımız, dostlarımız, karşılaştığımız kişiler bizlere çok teşekkür ettiler. Bundan sonra seçilecek olan arkadaşlarımı da başarılar diliyorum. Ben yine sizlerin arkanızdayım. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra Divan heyeti oluşturuldu. ADD’nin Olağan Genel Kurul toplantısının Divan Başkanlığına Abdullah Sinan, Yardımcılığına Hacı Ali Özboyacı, Katip Üyeliklerine ise Hande Özdamar Tığlı ile Füsun Küllü getirildi.

ADD Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Demirağ’ın, Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporunu okumasının ardından, raporlar tek tek ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alarak bir konuşma yapan Mehmet Kaş; “…Öncelikle Erdoğan Öngün ve Yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin durumu belli. Değersizleştirmeler söz konusu. Bize düşen görev, Atatürkçülüğü mümkün olduğunca özellikle de gelecek nesillere daha iyi öğretmek zorundayız. Üye aidatlarımızı zamanında toplayalım. 1-2 öğrenciye burs verelim. Yeni seçilecek yönetim kurulu üyeleri ile her ay düzenli bir şekilde toplanalım ve projeler üretelim. Yeni seçilecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Divan Başkan Yardımcısı Hacı Ali Özbayacı da üyelik aidatlarının az olduğunu biraz daha fazlalaştırılması gerektiğini söyledi.

Son olarak bir konuşma yapan ADD Isparta İl Başkanı Batuhan Güldiken ise konuşmalarına ADD’ye vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Erdoğan Öngün’e teşekkür ederek başladı.

Devletimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete, devrimlerine dil uzatıldığını söyleyen ADD Isparta İl Başkanı Batuhan Güldiken, Atatürkçü Düşünce sistemini ayakta tutan bir kurumumuz var. 363 şubesi ve 100 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin dört bir yanında örgütleri bulunan bir kuruma sahibiz. Atatürkçü Düşünce Sistemi siyasi partilerden bağımsız olarak, ancak siyasal bir iş yaparak korumaya, güncel tutmaya gayret ediyoruz. Bu 15-20 yıldır işimiz çok zor. Her gün planlı bir şekilde Atatürkçü düşünce sistemine ve Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsına, ailesine, annesine aşağılıkça, nankörce saldırıların yapıldığı bir dönemden geçiyoruz. Bu saldılar hiç bitmedi. Dün  de bitmedi, bugün de bitmedi, yarın da bitmeyecek. Ancak Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncesine sahip çıkan sizin gibi yürekli insanlar arttıkça Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünceleri sonsuza kadar yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır. Tek reçetemiz çaremiz Atatürkçü Düşünce Sistemimiz. Kurtuluş çaremiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet düzeni” diye konuştu.

Batuhan Güldiken sözlerini yeni seçilecek olan Şefika Çelik’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, Umudumuz, yolumuz Atatürk olsun diyerek tamamladı.

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime girildi.

Seçimler sonucunda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Şefika Çelik, Faden Cesur, Füsun Küllü, Ahmet Demirağ, Gizem Cansoy, Hümeyra Doğan ve Nesrin Özdamar,  Denetim Kurulu Asil  Üyeliklerine; Y.İzzet Özdamar, Nilgün Gültüter, Cengiz Ertürk, Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine; Mustafa Uludağ, Vedat Dikmen, Selahattin Tamgül, Genel Kurul Delegeliğine ise; Erdoğan Öngün ile Ahmet Demirağ getirildi.

İki yıl boyunca ADD Başkanlığı görevini başarıyla yapan Erdoğan Öngün’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yeni başkan Şefika Çelik ile yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.

Emel Turan Kartal

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap