"Ufka Yolculuk" Temsilcisi Mehmet Ay Gazetemizi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Ufka Yolculuk" Temsilcisi Mehmet Ay Gazetemizi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 15.1.2019 17:27:20 - Okunma Sayısı:1730 defa okundu.

“Ufka Yolculuk” isimli yarışmanın bu seneki konusu "Güzel Ahlak".

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından 7.'cisi düzenlenen ve kaybedeni olmayan “Ufka Yolculuk” isimli yarışmanın bu seneki konusu "Güzel Ahlak".
Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen ve Isparta'da Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği tarafından organizesi üstlenilen “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması”na müracaatlar internet üzerinden yapılıyor.
Gazetemiz Sahibi Abdullah Sinan ile görüşen ve Yarışma için hazırlanan kitaplardan hediye eden, Ufka Yolculuk Yarışması Isparta İl Temsilcisi Mehmet Ay “Güzel Ahlâk” teması ile bu yıl 7.si düzenlenecek “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması”nın İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde yapıldığını ve kayıtların www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapılabildiğini söyledi.
7. Ufka Yolculuk Kitap Okuma Bilgi ve Kültür Yarışmaları Tanıtım ve Bilgilendirme ziyaretleri kapsamında Gazetemizi ziyaret ederek bilgi veren Mehmet Ay, şunları söyledi: “Güzel Ahlak” konusu ile 3 dilde düzenlenen 7. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Türkçe kategorilerinde yarışmaya katılacaklar için 3 ayrı kitap yayınlandı.
İlkokul kategorisi yarışmacılar için Semiha Bahadır'ın “GÜZEL AHLÂK YOLCULUĞU”, Ortaokul kategorisi yarışmacılar için Semiha Bahadır'ın “ERDEMLER KAMPI”, Lise kategorisi yarışmacılar için Cemaleddin el-Kâsımî'nin İhyâ’dan özetleyip Prof. Dr. Abdulhakim Koçin, Prof. Dr. Ahmet Ögke, Prof. Dr. Kadir Özköse, Prof. Dr. Hür Mahmut Yücer ve Mehmet Akif Özkiraz'ın gözden geçirmesiyle hazırlanan “İhya-u Ulumiddin’den Kesitlerle GÜZEL AHLÂK” kitapları belirlendi.
Yarışma kitapları, temin.ufkayolculuk.com sitesinden temin edilebilmekte.
1 Kasım 2018 tarihinde yarışma başvuruları başlayan 7. Ufka Yolculuk'ta, 17 Şubat 2019 tarihinde online sınav yapılacak. Online sınavda 50 puan ve üzeri alan yarışmacılar yazılı sınava girmeye hak kazanacaklar. 17 Mart 2019 tarihinde ise yazılı sınav ile sınav süreci tamamlanacak.
Son başvuru tarihi 16 Şubat olan sınavın Isparta birincisine 750 TL, ikincisine 500 TL, üçüncüsüne de 250 TL ödül verilecek. Ayrıca 2. yazılı sınavda 70 puanı geçen herkese 50 TL ödül verilecek.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap