2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 20.6.2019 13:23:23 - Okunma Sayısı:3167 defa okundu.

Eğirdir MEM’den Eğitim Camiasına Teşekkür…

Eğirdir MEM’den Eğitim Camiasına Teşekkür…

Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Eğirdir merkez, köy ve kasabalarda görev yapan öğretmenlere yönelik teşekkür toplantısı düzenlendi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı değerlendirme ve teşekkür  toplantısı bugün saat 10.00’da Altınkum Düğün salonunda yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya Eğirdir merkez, köy ve kasabalarda görev yapan 475 öğretmen katıldı.

2018-2019 eğitim öğretim yılının sosyal ve kültürel anlamda güzel geçtiğini ifade eden Eğirdir Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu toplantıda yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“…Biliyorsunuz ki; Eylül ayında burada bir toplantı yaptık. 1 yılı eğrisiyle doğrusuyla bitirdik. Bu süreç içerisinde belli zorluklarla karşılaştınız, belli sıkıntılar yaşadınız. Ama size teslim edilen bir ülkenin geleceğini bilgi birikiminizle en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştınız. Öğretmenlik mesleğinin hiçbir meslekle, hiçbir görevle kıyaslanmayacağı bilinci içerisindeyiz.  Eğitimin ayrı yerde olduğunu tüm daire amirleri, kurum müdürleri tarafından İlçe Kaymakamımızdan tutun, büyüklerimizin yaptığı toplantılarda milli eğitimin ayrı olduğu, özellikle ve özellikle öğretmenlik mesleğinin hiçbir meslekle kıyaslanmadığı vurgusu sürekli yapılmaktadır. Bakanımız bu anlamda bilgi birikimine sahip, bu işin uzmanı... Kendisinin göreve gelmesiyle birlikte öğretmenlerimize verilen değer, geçen dönemlerle kıyaslanmayacak derecede arttı. İnşallah daha güzel şeyler olacak. Daha güzel hak ettiğimiz yere geleceğiz” dedi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı başlangıcında bütün öğretmenlere anket gönderdiklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Armutoğlu, anket sonuçlarını titizlikle değerlendirdiklerini ifade ederek "Ankette, devamını istediğiniz etkinlikleri, eksikliklerimizi, hatalarımızı, önerilerinizi ve dileklerinizi hepsini arkadaşlarımızla birlikte okuduk ve notunu çıkardık. Sizlerin de görüşlerinizi alacağız, söz hakkı vereceğiz. Eğirdir’deki eğitimi nasıl iyileştirebiliriz, nasıl güzel bir şekilde öğrencilerimize verimli olabiliriz, biz onun derdindeyiz, sizler de onun derdindesiniz. Çözümü birlikte üreteceğiz, birlikte paylaşacağız. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 'biz karar aldık, siz uygulayın' şeklinde değil, tam tersi sürece sizi de dahil etmek istiyoruz. " dedi.

Armutoğlu, "2019-2020 eğitim öğretim yılında sizin tüm önerileriniz, tüm şikayetleriniz dikkate alınacak, özellikle sosyal ve kültürel çalışmalar yıl içerisinde yapılacak. Eylül ayı içerisinde bunun takvimi gelecek, hem okul müdürümüzün odasında hem de siz öğretmenlerimizin odasında olacak. Hangi ayda hangi etkinliğin olacağını herkes bilecek” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, sözlerinin sonunda sınava giren öğrencilerin sonuçlarının 24 Haziran tarihinde açıklanacağını belirterek, "inşallah çocuklarımız hak ettikleri emeklerinin karşılığını alacaklar. Bütün öğretmenlerimize, çocuklarımıza, velilerimize fedakarlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.  Güzel bir eğitim öğretim yılı geçirdik. İnşallah 2019-2020 eğitim öğretim yılımız da güzel geçecek. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

Toplantı fikir alışverişi ile sona erdi.

EMEL TURAN KARTAL - AKIN

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap