CUMHURBAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN'IN MAL VARLIĞI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CUMHURBAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN'IN MAL VARLIĞI
Haberin Tarihi: 4.9.2014 09:34:00 - Okunma Sayısı:1941 defa okundu.

CUMHURBAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN’IN MAL VARLIĞI

 

            Devlet büyüklerinin maaşlarını hep merak etmişizdir. Bundan da öte mal varlıkları merak konusunda birinci sırayı almıştır. Bir memurun, maaşı ile alamayacağının üstünde mal varlığını hep sorgulamak istemişizdir.

            Ülkemizde özellikle on bir yıl başbakanlık görevini sürdüren Recep Tayip Erdoğan Bey’in durumu da budur ve 14.000 Lira başbakanlık maaşı ile on bir yılda (132 ay) milyonlara varan mal varlığı tartışılagelmiştir.

            Cumhurbaşkanı Tayip Bey’in mal varlığı 28.8.2014 tarihli ve 29102 sayılı Resmi Gazete’nin mükerrer sayısı 6’ncı sayfasında yayımlandı. Verilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Bey’in dokuz milyon altı yüz bin lirası var.

            Bu rakam Resmi Gazete’deki görünen rakam. Görünmeyeni de var mı? Çünkü vatandaşın ağzı torba değil!.. “Akrabalarının üzerine geçirilen malların sayısı belli değil!” diyenlerin sayısı bir hayli fazla. Ayrıca muhalefet liderlerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli ve HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın iddiasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Bey’in yurt dışı bankalarda sekiz ayrı hesabı var. Bu hesaplarda ne kadar para var bilinmiyor.

            Resmi Gazete’de verilen bilgiye göre Albaraka Türk Bankası’nda 4.829.000 Lira; Ziraat Bankası’nda 136.000 Lira; İş Bankası’nda 930.000 Lira; Halk Bankası’nda 2.825.000 Lira; Vakıflar Bankası’nda 380.000 Lira ve oğlu Ahmet Burak Erdoğan’dan alınacak 500.000 Lira ile toplam para miktarı 9.600.000 Lirayı bulmaktadır. Ayrıca 10.000 lira değerinde bir arazi ve 240.000  Lira değerinde otomobil bedeli de gösterilmiştir.

            Kimsenin malında mülkünde gözümüz yok!.. Allah daha da versin!.. Allah’ın bize verdiğine şükrediyoruz; fakat vatandaş soruyor: “Fakir fukara babasıyım diyen bir başbakan bu kadar parayı nasıl bulmuş da zengin olmuş; bu iş 132 aylık maaşla olacak iş değil?!” diyenler eksik değil.

            Derler ya, zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, bizimki de ona döndü herhalde!..

            Bu vesile ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun deriz ve yazımızın kötü niyetli olmadığını beyan eder amacımızın halkımızı aydınlatmak olduğunun bilinmesini isteriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap