ASKER POSTALININ SESİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ASKER POSTALININ SESİ
Haberin Tarihi: 19.9.2014 11:12:00 - Okunma Sayısı:1425 defa okundu.

ASKER POSTALININ SESİ

Vedat Yakupoğlu adını duydunuz mu?

Ben de son zamanlarda öğrendim. Vedat Yakupoğlu Yalvaçlı bir iş adamı.  Yakupoğlu Deri Sanayi AŞ’nin sahibi.

Askerî bot yapımında Türkiye’de bir numara olduğu gibi Dünya askerî bot üretiminde de üst sıralarda. Öyle bir bot üretmiş ki su almıyor; eksi kırk derecede ayağı üşütmüyor. Esnek olduğu için her türlü arazi koşuluna uygun. Dolayısıyla ayağın arazi koşullarına uyumunu sağlıyor. Böylece burkulmaların önüne geçiyor ve son derece hafif olduğundan dolayı ayağı yormuyor.

Ülkemizde birçok subay ve astsubay devletin verdiği postalı giymeyip bireysel başvuruları sonucunda kendi paralarıyla  Yakupoğlu postallarını tercih ediyorlar.

Geçenlerde Rus askerleri için açılan 100 milyon dolarlık ihaleyi dev firmaların arasından sıyırıp aldı. Daha doğrusu kalitenin başarısı Yakupoğlu’nu kalite tercih ettirdi.

Yakupoğlu kalitesi dünyanın gündeminde. Azerbaycan ülkesi 125 000 çift ayakkabı siparişini verdi. İmzalar atıldı.

Firmanın bot dışında deri sanayi olarak Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Portekiz, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Danimarka’ya; Körfez ülkelerine ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na ihraç ediyor.

Türkiye, Yalvaçlı bir hemşehrimizin sayesinde milyon dolarlar kazanıyor. Firmadan yüzlerce kişi ekmek yiyor. Ne denli övünsek azdır!..

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap