MAREM ARAZİSİNE KIYMA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MAREM ARAZİSİNE KIYMA
Haberin Tarihi: 17.3.2020 10:39:32 - Okunma Sayısı:43566 defa okundu.

Mustafa Baş yazdı...

MAREM ARAZİSİNE KIYMA

Mustafa Baş

Peygamberimiz (SAV) ”Bir kötülük gördüğünüz zaman elinizle, gücünüz yetmezse dilinizle, ona da gücünüz yetmezse kalben buğz ediniz.” buyurmuşlardır. Eğirdir’imize düşünülen TOKİ muhakkak yapılmalıdır lakin 1. sınıf tarım arazisine değil. Belki inşaat işi bu arazide kolay olabilir ama o toprak tekrar geri gelmez.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) eski fidanlık değil. Bundan önce 3 yumurta 5 kğ. süt satılan yer iken şimdinin MAREM'i Türkiye tarımının 5 yıllık, 10 yıllık projeksiyonunu çizen bir meyvecilik ıslah merkezidir. Bilimsel çalışmalar yapılan bir yerdir. Türkiye'miz bir çok alanda; başta savunma sanayi, sağlık olmak üzere tarımda da güzel çalışmalar yapmaktadır. Bu güzel çalışmaları betonlaşma için gölgeleme çalışmaları memleketimize ve ülkemize ihanettir. Bu yanlış yapılan işleri tarih unutmaz. Ve hesabı bir şekilde bu dünya ve ahirette sorulur.

Umarım ki kuşak kanalizasyon projesi diye 15 yıl dayatılan, ayakları yere basmayan proje nasıl devletimiz tarafından rafa kaldırıldıysa bu 1. sınıf araziye yapılması düşünülen TOKİ yeri de iyi bir değerlendirmeyle muhakkak kıraç ve inşaata uygun bir yere yapılacaktır.

Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır!!!

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    18.3.2020 10:57:35
    Helal Başkan
Yorum Yap

İlgili Haberler