MALİYE BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIĞINA ATANAN İSA COŞKUN'A, DR. ÖZEN'DEN ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MALİYE BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIĞINA ATANAN İSA COŞKUN'A, DR. ÖZEN'DEN ZİYARET
Haberin Tarihi: 21.2.2015 08:48:00 - Okunma Sayısı:2032 defa okundu.

TBMM Strateji Bürosu Sorumluluğundan AK Parti Zonguldak milletvekili aday adaylığı için istifa eden Dr. Hasan Özgür ÖZEN ve Ekonomist Yazar Zeki TARHAN Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Ispartalı Hemşerimiz İsa Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MALİYE BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIĞINA ATANAN İSA COŞKUN’A, DR. ÖZEN’DEN ZİYARET

 

            TBMM Strateji Bürosu Sorumluluğundan AK Parti Zonguldak milletvekili aday adaylığı için istifa eden Dr. Hasan Özgür ÖZEN ve Ekonomist Yazar Zeki TARHAN Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Ispartalı Hemşerimiz İsa Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

            Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci AĞBAL’ın milletvekilliği aday adaylığı için istifası sonucunda boşalan Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan İsa Coşkun, hemşerilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Dr. Hasan Özgür ÖZEN, “bürokrasinin en önemli makamlarından biri olan Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı makamının sayın Coşkun gibi bilgi, birikim ve tecrübelerle donatılmış bir bürokratımıza emanet edilmesi, hükümet politikalarının profesyonel ve stratejik olarak başarılı bir şekilde işletildiğinin bir kanıtıdır” dedi. Ekonomist yazar Zeki TARHAN ise; Ispartalı hemşerimizi Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı makamında ziyaret etmenin bir Ispartalı olarak kendisini gururlandırdığını belirterek, “Paramızın emin ellerde olduğunu bu şekilde de görmüş olduk” dedi. Ziyarette AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür ÖZEN kendi hazırladığı ve yayınladığı “Kuranî Mucize Kelimeler” adlı Kuran Sözlüğünü Coşkun’a takdim etti. Coşkun, ilk defa farklı bir formatta hazırlanan Kuran Sözlüğü ve Mealini hazırlayarak İslam alemine önemli bir eser kazandıran Dr. Özen’i tebrik etti ve Dr. Özen’e Siyaset hayatında da başarılar diledi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap