ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI
Haberin Tarihi: 2.7.2021 11:36:05 - Okunma Sayısı:1520 defa okundu.

2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci kanaat dönemi sona erdi. Öğrenciler karnelerini alarak 2 ay tatile çıktı.

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci kanaat dönemi sona erdi. Öğrenciler karnelerini alarak 2 ay tatile çıktı.

2020-2021 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler karnelerini aldılar. Sene sonu ‘Karne Töreni’ tüm okullarda olduğu gibi Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulunda da düzenlendi.

Saat 10.00’da okul bahçesinde düzenlenen karne töreninde öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin gerek uzaktan eğitimle, gerekse yüzyüze eğitimle çok zorlandıklarını ve yorulduklarını bu tatili sonuna kadar hak ettiklerini ifade eden Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu Müdürü Ercan Öçal, “inşallah gelecek yıl bu pandemi biter ve beş gün eğitime ve sizlere kavuşuruz” diye konuştu.

Ercan Öçal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü:“2020-2021 yılı eğitim öğretim yılını bugün itibariyle tamamlıyoruz. Biliyorsunuz bu yıl belli dönemlerde okul kapalı, belli dönemlerde okul açık ve belli dönemlerde gruplar halinde eğitim öğretim yılımızı tamamladık. Bu dönemde çoğunluk uzaktan eğitimle geçti. Bu uzaktan eğitim döneminde öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz çok zorlandılar. Çünkü yeni bir eğitim modeliydi aslında. Yüzyüze eğitimden uzaktan eğitime geçmek öğrenciler evinde, öğretmenler evinde ders gördüler. Bir öğretim yılının çoğunu bu şekilde tamamladık. İnşallah gelecek sene 2021-2022 eğitim öğretim yılında bu pandemi dönemi biter ya da azalır, ya da bu aşılama çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanması ile birlikte daha sağlıklı bir ortama kavuşuruz okullarımız yüzyüze beş gün eğitime ve sizlere kavuşuruz. Çünkü beklentimiz bu yönde. Bu öğretim yılında bu zorluklara rağmen eğitim öğretim faaliyetlerini ve müfredatını tamamlayan bütün öğretmen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu dönemde eğitimin bir parçası olan velilerimizin de yükü biraz daha arttı, öğrencilerimizle ilgilenen velilerimize de teşekkür ediyorum. Günlerini bilgisayar başında geçiren görevlerini yerine getiren her bir öğrenciye de teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel günler bizleri bekleyecek” dedi.

Okul Müdürü Ercan Öçal, bu yıl dördüncü sınıfı bitiren bütün çocukları tebrik ederek, ortaokulda başarı dileklerinde bulundu. Öçal, her şey gönüllerinizce olsun. Biz sizleri çok sevdik, özleyeceğiz, fırsatınız olduğunuzda her zaman okulunuzu, öğretmenlerinizi ziyaret edebilirisiniz dedi.

Okul müdürünün konuşmasının ardından öğrenciler hep birlikte İstiklal Marşını okudular. Daha sonra kendilerini bekleyen ailelerinin yanına giderek karnelerini gösterdiler.

Bütün öğrencilerimizi tebrik eder, iyi tatiller dileriz.

EMEL TURAN KARTAL (AKIN)

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap