Ünlü Yönetmen Metin Günay'dan Üniversite Tercihi Yapacak Adaylara “Isparta” Önerisi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ünlü Yönetmen Metin Günay'dan Üniversite Tercihi Yapacak Adaylara “Isparta” Önerisi
Haberin Tarihi: 12.8.2021 16:24:44 - Okunma Sayısı:2421 defa okundu.

Ünlü Yönetmen Metin Günay, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (ISUBÜ düzenlediği, üniversite tanıtım günlerine katıldı.

Ünlü Yönetmen Metin Günay'dan Üniversite Tercihi Yapacak Adaylara “Isparta” Önerisi

Ünlü Yönetmen Metin Günay, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (ISUBÜ) düzenlediği, üniversite tanıtım günlerine katıldı.

Deli Yürek (1998), Ekmek Teknesi (2002), Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin ünlü yönetmeni Ispartalı Metin Günay, "Üniversite okuyacak olsaydım Isparta Üniversitesinin bölümlerini tercih ederdim. Isparta hem yaşanabilir kentler açısından hem de öğrenci dostu kentler açısından ilk sırada. Ayrıca konut ihtiyacı olmayan iller sıralamasında önemli bir yere sahip. Yani barınma sorunu da yok. Öğrenciler açısından kolay bir şehir. Üniversite tercihi yapacak aday öğrencilerimize rahatlıkla Isparta Üniversitelerini tercih etmeleri noktasında tavsiyede bulanabilirim. " dedi

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Diler ile stantları gezip bilgi alan Yönetmen Metin Günay, masa tenisi oynadı, üniversite üst yönetimi ve akademisyenleri ile sohbet etti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap