Eğirdir A.M.T.A. Lisesinden 78 Öğrenci Sağlık Ordusuna Katıldı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir A.M.T.A. Lisesinden 78 Öğrenci Sağlık Ordusuna Katıldı...
Haberin Tarihi: 12.6.2015 11:09:00 - Okunma Sayısı:2977 defa okundu.

Eğirdir Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı 23. dönem mezuniyet töreni dün Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Eğirdir A.M.T.A. Lisesinden 78 Öğrenci Sağlık Ordusuna Katıldı…

 

            Eğirdir Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı 23. dönem mezuniyet töreni dün Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.                                                        

            Bu yıl Acil Tıp Teknisyenliği, Hemşirelik ve Radyoloji Bölümünden toplam 78 öğrenci sağlık ordusuna kazandırıldı.

            A.M.T.A. L’nin mezuniyet törenine; Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, okul idarecileri, öğrenciler veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

            Devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program Okul Müdürü Hüseyin Hüsrev Büyükdoğaç’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.                 

            Büyükdoğaç öğrencilerine “Sevgili öğrencilerimiz. Yaşamınızın bir dönemi kapanıyor. Bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Gelecekte pek çok güzelliğe imza atacağınıza inanıyorum. Dürüst, ahlaklı, kendini bilen ve güvenen gençler olarak, sizin için yakınlarınız ve yarınlarınız için gelecekte pek çok kapının anahtarı, sunulacak imkanların nedeni olacaksınız” diyerek mezun olan bütün öğrencilerine başarılar diledi.

            Büyükdoğaç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. 2014-2015 mezunlarının diploma törenine hepiniz hoş geldiniz. Hemşirelik, Acil Tıp Teknisyenliği ve Radyoloji Bölümlerimizden toplam 78 öğrencimizi mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

            Değerli velilerimiz; Evlatlarınızı yaşamlarının bir döneminde bizlere emanet ettiniz. Çok titiz çalışan değerli idareci ve öğretmen arkadaşlarımız olağanüstü bir çaba ile onları eğitti, bilgilerle donatarak yarınlara hazırladı.

            Çok kıymetli çalışma arkadaşlarım. Kurumumuza ayak bastıklarından beri inci gibi işlediğiniz sevgili öğrencilerimizi iş yaşamlarında ve sosyal yaşamlarında çeşitli başarılara imza atacak bireyler olarak yetiştirdiniz ve bugüne getirdiniz. Hepinize katkılarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

            Sevgili öğrencilerimiz. Yaşamınızın bir dönemi kapanıyor. Bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Gelecekte pek çok güzelliğe imza atacağınıza inanıyorum. Dürüst, ahlaklı, kendini bilen ve güvenen gençler olarak, sizin için yakınlarınız ve yarınlarınız için gelecekte pek çok kapının anahtarı, sunulacak imkanların nedeni olacaksınız. Rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” dedi.

            Okul Müdürü Hüseyin Hüsrev Büyükdoğaç’ın konuşmalarının ardından Bayrak ve Flama devir teslim töreni yapıldı.

            Al Yıldızlı bayrağımızı mezun olmaya hak kazanan öğrencilerden Hatice Gök, üçüncü sınıf öğrencisi Meryem Temel’e, Okul flamasını mezun olmaya hak kazanan öğrencilerden Emine Ayyıldız, üçüncü sınıf öğrencisi Elif Eryiğit’e teslim etti.

            2014-2015 Öğretim Yılı 23. Dönem mezuniyet töreninde Okulu  birincilikle bitiren ATT Bölümü Öğrencisi Hatice Gök  yaş kütüğüne plaket çaktı, daha sonra Diplomasını ve Hediyesini  Kaymakam Yalçın Yılmaz’ın elinden aldı.

            Hemşirelik Bölümü öğrencisi Emine Ayyıldız Okulu ikincilikle bitirdi. Ayyıldız’ın diplomasını ve hediyesini Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

            Okulu üçüncülükle bitiren Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü öğrencisi Sevim Sümeyye Sinap oldu. Sinap’ın diplomasını ve hediyesini Okul Müdürü Hüseyin Hüsrev Büyükdoğaç takdim etti.

            Eğirdir Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2014-2015 Öğretim Yılı 23. Dönem mezuniyet töreninde diğer öğrencilerin Diploma dağıtım bölümüne  geçildi.

            Öğrencilerin belgeleri okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından verildi.

            Program, mezun öğrencilerin hazırlamış olduğu koro ile sona erdi.             

            Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap