TEOG'DA TAM PUAN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TEOG'DA TAM PUAN
Haberin Tarihi: 2.7.2015 09:49:00 - Okunma Sayısı:3920 defa okundu.

İlçemizde uzun yıllardır görev yapan Aile Hekimleri Dr. Aysun Muran ve Dr. Hakan Muran'ın kızı Beril Muran TEOG'da tam puan alarak sınav birincilerinin arasına ismini yazdırma başarısını gösterdi.

TEOG’DA TAM PUAN

 

            İlçemizde uzun yıllardır görev yapan Aile Hekimleri Dr. Aysun Muran ve Dr. Hakan Muran’ın kızı Beril Muran TEOG’da tam puan alarak sınav birincilerinin arasına ismini yazdırma başarısını gösterdi.

            Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında liselere Yerleştirme Esas Puanlarını açıkladı. Isparta TED Koleji öğrencisi Beril Muran ve Sevin Köklü, 2014-15 TEOG sınavı sorularının tamamını doğru yanıtlayarak 700 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

            Gazetemizin en genç yazarı Beril Muran, kazandığı bu başarıyla Eğirdir’in gururu oldu. 

            Şampiyon Eğirdir’den

            Isparta TED Koleji öğrencileri Beril Muran ve Sevin Köklü, 2014-15 TEOG sınavında başarının yanı sıra Türkiye 1.'si olmalarında düzenli ve etkin çalışmanın katkısı olduğuna vurgu yaparak "Biz hedeflerimize ulaştık ve yüzde 100 başarı elde ettik. Ailemize, okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." dediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap