AKDAŞ, ANTAKYA KAYMAKAMLIĞINA ATANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AKDAŞ, ANTAKYA KAYMAKAMLIĞINA ATANDI
Haberin Tarihi: 25.8.2023 18:08:51 - Okunma Sayısı:1065 defa okundu.

2015 - 2019 yılların Eğirdir Kaymakamı olarak görev yapan Abdullah AKDAŞ, Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'ya Kaymakam olarak görevlendirildi.

AKDAŞ, ANTAKYA KAYMAKAMLIĞINA ATANDI

2015 - 2019 yılların Eğirdir Kaymakamı olarak görev yapan Abdullah AKDAŞ, Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'ya Kaymakam olarak görevlendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’yle deprem bölgesi Hatay’da 11 ilçe kaymakamı değişirken Antakya Kaymakamlığına, eski Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş atandı.

İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde vatandaşa hizmet noktasında başarılı çalışmalarıyla tanıdığımız Akdaş, Eğirdir'li hemşehrilerimizin takdirini kazanmıştı.

Hatay’ın deprem öncesi 400 bin nüfusa sahip olan Antakya ilçesinde Kaymakam olarak görev alacak olan Akdaş’a Akın Gazetesi olarak başarı dileklerimizi sunuyoruz.

Abdullah Akdaş kimdir?

1978 yılında Kahramanmaraş İli, Afşin İlçesinde doğdu. İlk, Orta eğitimini Afşin İlçesinde tamamladıktan sonra, Lise eğitimini Kahramanmaraş Teknik Lisede tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu.
 
2000 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak göreve başladı ve sırasıyla Osmaniye Hasanbeyli, Kırklareli Pehlivanköy, Adana Feke, Edirne Meriç, Karaman Ayrancı İlçelerinde vekâleten Kaymakam olarak görev yaptı. 

2004 yılında Kaymakam adaylığı dönemini bitirdikten sonra Burdur Karamanlı, Erzincan Çayırlı, Şırnak Vali Yardımcılığı ile birlikte, Habur Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği,  Artvin Hopa Kaymakamlığı ile birlikte Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği ve Hopa Limanı Mülki İdare Amiri görevlerini yürüttü. 

2013 yılından itibaren Isparta İli Şarkikaraağaç İlçesinde Kaymakam olarak görev yapan Abdullah Akdaş, aynı zamanda Isparta Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri görevlerinde bulundu. 

2015 yılından itibaren Isparta Eğirdir Kaymakamı olarak göreve başlayan Abdullah Akdaş, burada 4 yıl görev yaptıktan sonra 2019 yılında Bartın Vali Yardımcısı olarak atandı.

Akdaş, evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.        

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap