Mesleki Eğitim Programı Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mesleki Eğitim Programı Başladı
Haberin Tarihi: 4.10.2023 15:25:57 - Okunma Sayısı:798 defa okundu.

Orman Genel Müdürlüğü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi arasında yapılan protokol kapsamında Orman Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin güz dönemi mesleki eğitimleri başladı.

MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI

​Orman Genel Müdürlüğü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi arasında yapılan protokol kapsamında Orman Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin güz dönemi mesleki eğitimleri başladı.

Orman Mühendisliği Bölümü, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı İşletmede Mesleki Eğitim (İME) uygulamaları, Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde başladı. Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat ATAŞ ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN konuşmalarında, ISUBÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü tarafından uygulanan İME modeline ve bu modelin öğrencilerin mesleki gelişimine sağlayacağı faydalara değindiler.

Toplantıya Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin KARATEPE, Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan ASLAN, Basın ve İletişim Şube Müdürü İbrahim DOĞDAŞ, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Oğuz ÇOBAN, öğretim üyeleri Doç. Dr. Fatih TONGUÇ, Dr. Öğr. Üyesi Onur ALKAN, Dr. Öğr. Üyesi Şükran OĞUZOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet S. ÖZÇELİK, Dr. Öğr. Üyesi Merve NACAKCI ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim DURSUN katıldı.

Güz döneminde sorumlu öğretim elemanı olarak görevli olan öğretim üyeleri, öğrencilere kısa açıklamalar yaptılar ve İME’nin başarılı geçmesi için iyi dileklerini sundular. Prof. Dr. Hasan ALKAN İME modelinin başarıya ulaşmasındaki çok değerli katkıları nedeniyle Rifat ATAŞ nezdinde Isparta Orman Bölge Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

- ISUBÜ Basın

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap