IGC BAŞKANI MUSTAFA BAŞ’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGC BAŞKANI MUSTAFA BAŞ’DAN  CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Haberin Tarihi: 28.10.2023 09:51:22 - Okunma Sayısı:325 defa okundu.

       29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını coşku içerisinde kutluyoruz. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, “Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en önemli görevidir” dedi.

IGC BAŞKANI MUSTAFA BAŞ’DAN

CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

       29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını coşku içerisinde kutluyoruz. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, “Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en önemli görevidir” dedi.

       Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yıldönümü coşkusunun yaşandığı bu anlamlı günde birlik ve beraberliğin daha da önemli olduğunu belirten  IGC Başkanı Mustafa Baş, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

       “Tam bir asır önce ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 100 yıl önce halkımızın kaderini değiştiren bu büyük adımı anarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutlama ve geleceğe yönelik umut ve heyecanı da birlikte yaşıyoruz.

       Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliği halinde çalışmak bu cennet misali ülkeyi bizlere armağan eden başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e,  şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzdur.

       Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu devleti ve güzel vatanı bizlere miras bırakan şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz. Bu duygularla tüm milletimizin ve değerli Ispartalı hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.  Bize Cumhuriyet'i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu uğurda şehit ve gazi olan tüm Mehmetçiklerimize şükranlarımı bir borç biliyorum. Hakkınız ödenmez. YAŞASIN CUMHURİYET”  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap