Eğirdir Belediye Meclisi Toplantısı Kasım Ayı Birleşimleri Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Meclisi Toplantısı  Kasım Ayı Birleşimleri Başladı
Haberin Tarihi: 6.11.2023 12:50:18 - Okunma Sayısı:518 defa okundu.

  Eğirdir Belediye Meclisi 2023 yılı Kasım ayı toplantısı yapılan 3 birleşimle başladı.

EĞİRDİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI

KASIM AYI BİRLEŞİMLERİ BAŞLADI

         Eğirdir Belediye Meclisi 2023 yılı Kasım ayı toplantısı yapılan 3 birleşimle başladı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün başkanlığında gündemdeki maddelerin görüşülmesi, komisyonlara sevk edilmesi ve karara bağlanması ile devam eden mecliste birim müdürleri de yıl içerisinde gerçekleşen faaliyetlerini, yapılan çalışmaları ve bütçelerini meclise sundular.

         Eğirdir İtfaiye Müdürü Mustafa Kolan söz alarak 2023 yılı 10 aylık faaliyet sunumunu gerçekleştirirken; Eğirdir İtfaiye Müdürlüğü'nde 18 personel, 1 müdür, 7 memur, 10 işçi ile 24 saat görev yaptığını, Trafik kazası başta olmak üzere yıl içerisinde 90 adet muhtelif olaya itfaiye tarafından müdahale edildiği bilgilerini verdi.

         Eğirdir Belediyesi Meclisine sunum gerçekleştiren İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar Kesiktaş, Müdürlük bünyesindeki Çevre Temizlik Birimi, Park ve Bahçeler Birimi, Atıksu Arıtma Tesisinin 2023 yılı boyunca tüm faaliyet, hizmet ve etkinliklerini yazılı ve görsel olarak Başkan ve Meclise sundu.

         Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Küçükköse ise Eğirdir Belediye Meclisine yaptığı sunumda; 2 Veteriner hekim 2 Çevre Halk sağlığı personeli 8 yardımcı personel ile hizmet verildiğini belirterek

"Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak Sokak Hayvanlarının Bakım, Beslenmesini, tedavilerini yapılmasını ve kısırlaştırma işlemlerini yapmaktayız. Şubat 2023 itibariyle hem Larva hem de uçgun mücadelesi yapılmıştır. 2023 yılında 80 tane hem dişi hem erkek sokak köpeği kısırlaştırılmıştır.

         2023 Mayıs ayında açılan Tavşan Üretim ARGE Tesisimizde 90 tavşan ile başlanmış olup şuan 140 adet Tavşan sayısına ulaşılmıştır. Çevre Halk sağlığı ekibimiz ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam etmektedir" diyerek diğer yapılan faaliyetleri meclise sundu.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)    

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap