24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 24.11.2023 11:31:26 - Okunma Sayısı:537 defa okundu.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

CHP Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz'ın

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 24 Kasım 1928 tarihinde Başöğretmenlik ünvanının verildiği güne atfen, 1981 yılından itibaren kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle saygıdeğer bütün öğretmenlerimizin bu güzel günü kutlu olsun.

        Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmenlik mesleği aynı zamanda ülkeye,millete, nesillere adanmış hayatları da ifade etmektedir. Bu kutsal mesleğin temsilcileri, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlıkların timsalidir. Öğretmenlerimiz, eğitim öğretimin temel taşı, lokomotifi, istikbalimizin de mimarlarıdır.

        24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, eğitim Şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş olan Öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Sevgiyle, özveriyle vazifelerini icra eden fedakâr, emektar bütün Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor, şükran ve saygıyla selamlıyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap