TARIMDA DURUM TESPİTİ TOPLANTISI - II EĞİRDİR SAREM'DE YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TARIMDA DURUM TESPİTİ TOPLANTISI - II EĞİRDİR SAREM'DE YAPILDI
Haberin Tarihi: 31.10.2015 08:32:00 - Okunma Sayısı:1368 defa okundu.

Isparta ekonomisinde önemli bir potansiyele sahip su ürünleri ve tarım sektörünün durumu, sorunları, su ürünleri ve tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi, sektör paydaşlarının ekonomik durumlarının yükseltilmesi için neler yapılabileceğinin değerlendirildiği "Tarımda Durum Tespiti Toplantısı"nın ikincisi Eğirdir SAREM'de gerçekleştirildi.

"TARIMDA DURUM TESPİTİ TOPLANTISI - II" EĞİRDİR SAREM’DE YAPILDI

 

            Isparta ekonomisinde önemli bir potansiyele sahip su ürünleri ve tarım sektörünün durumu, sorunları, su ürünleri ve tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi, sektör paydaşlarının ekonomik durumlarının yükseltilmesi için neler yapılabileceğinin değerlendirildiği "Tarımda Durum Tespiti Toplantısı"nın ikincisi Eğirdir SAREM’de gerçekleştirildi.

            Isparta İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Eğirdir SAREM’de yapılan toplantıya; Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk ŞÖLEN, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ, Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt TÜRK,  Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) Müdürü İsa EREN ve Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü (SAREM) Müdürü Şakir ÇINAR katıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap