Öğrencilerden Gazilere Duygu Dolu Şiir ve Mektuplar
EĞİRDİR’DE GENÇ YÜREKLERLE KAHRAMANLIK BULUŞMASI
Eğirdir Aile ve Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü organizasyonuyla hayata geçirilen “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” programı kapsamında, Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan ile Güneydoğu Gazisi Ferhat Çevikbaş, Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere hitap eden Koçaslan ve Çevikbaş, vatan sevgisi, fedakârlık ve milli değerler üzerine anlamlı konuşmalar yaptı. Öğrenciler ise programa duygu dolu şiirler ve mektuplarla katılırken, kendi çizdikleri resimleri de konuklara takdim etti.
Öğrencilerin samimi ilgisi ve hazırladıkları çalışmalar karşısında duygulanan Hüseyin Koçaslan ile Ferhat Çevikbaş, vatan sevgisiyle yetişen bir neslin önemine dikkat çekti. Koçaslan ve Çevikbaş, bu anlamlı buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen Eğirdir Aile ve Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.