HAK geleneği bozmadı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HAK geleneği bozmadı
Haberin Tarihi: 8.10.2018 14:27:46 - Okunma Sayısı:6887 defa okundu.

SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü (HAK) geleneksel Eğirdir buluşmasının 9.sunu hafta sonu gerçekleştirdi.

HAK geleneği bozmadı

 

SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü (HAK) geleneksel Eğirdir buluşmasının 9.sunu hafta sonu gerçekleştirdi.

Hafta sonu Eğirdir'e gelen Hukuk ve Adalet Kulübü öğrencileri Eğirdir'e hayran kaldı. Öğrencilere ev sahipliği yapan ve rehberlikte bulunan Belediye Basın Bürosu Sorumlusu Emrah Çelik'e teşekkür ettiler.

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk ve Adalet Kulübü öğrenciler pazar günü unutamayacakları bir gün yaşadılar. Eğirdir'e gelerek kahvaltı yapan, Rüyapark'ı gezdikten sonra Eğirdir'in güzel yerlerini yakından gören öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.

SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü Başkanı Mahmut Erkan, geleneksel hale gelen Eğirdir kahvaltı programının her yıl düzenli bir şekilde devam edeceğini belirtirken, çeşitli illerden SDÜ'yü kazanıp gelen öğrenciler, Eğirdir'i yakında görme ve tanıma imkanı buldukları için kendilerini şanslı ilan ettiler.

Adalet Kulübü Başkanı Mahmut Erkan, "Öncelikle Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Her yıl Eğirdir'e geliyoruz ve mutlu bir şekilde ayrılıyoruz." dedi.

Geleceğin hukukçuları kahvaltıdan sonra, Rüyapark'ı gezdi. Eğirdir'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini yakından görme imkanı bulan öğrenciler, Babakeyf Tepesine çıktıktan sonra gölde tekne turu yaparak ilçeden ayrıldılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap