EĞİRDİR ULUSLAR ARASI DERGİDE YERİNİ ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ULUSLAR ARASI DERGİDE YERİNİ ALDI
Haberin Tarihi: 18.7.2019 14:42:41 - Okunma Sayısı:4452 defa okundu.

‘TÜRKİYE’NİN UYUYAN GÜZELİ EĞİRDİR UYANIYOR’

EĞİRDİR ULUSLAR ARASI DERGİDE YERİNİ ALDI

‘TÜRKİYE’NİN UYUYAN GÜZELİ EĞİRDİR UYANIYOR’

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün girişimiyle Sakin Şehir Eğirdir uluslar arası yayın yapan TOURMAG Dergisinde yerini aldı.

Isparta Valiliği öncülüğünde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA), sürdürülebilir kalkınma ve turizm hedefiyle sektörün ilgili kurum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği çalışmalardan olumlu sonuçlar elde edilmeye devam ediyor.

Turizm dünyasına farklı bir pencereden bakışıyla dikkat çeken, sektörün uluslar arası yayınlanan prestijli dergilerinden TOURMAG turizmin yeni sayısının kapak konusu ‘Gülün ve Lavantanın Başkenti Isparta’ oldu. Kapak yaptığı Isparta’ya 24 sayfasında yer veren İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanan okur profili Türkiye ve 34 ülkeden turizm sektörünün profesyonelleri, seyahat acenteleri, tur operatörleri, son tüketicilerden oluşan TOURMAG Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün girişimleriyle dergide 2 sayfayla yer alırken Turizm Dergisi’nin yeni sayı sunuş yazısında ise şu ifadeler yer aldı. ‘Bugüne kadar gül ve lavanta ile gündeme gelen Isparta, şimdilerde sahip olduğu farklı turizm değerleriyle ön plana çıkmaya başladı. Büyük İskender’den Bizans’a, Kurtuluş Savaşı’nın kilit şehri olmasından Provence ilhamına kadar şehir öylesine önemli turizm değerlerine sahip ki; bugüne kadar nasıl olur da ön plana çıkmaz diye sormadan edemedik. Hürriyet Seyahat Yazarı ve NTV Ayrıcalıklı Rotalar Programı Yapımcısı Saffet Emre Tonguç’un TOURMAG Turizm Dergisi için kaleme aldığı Isparta yazısı ile gündemimize giren Isparta’yı tüm ayrıntılarıyla inceleyerek; Vali, Belediye Başkanı, Batı Akdeniz Kalkınma ajansı ve Ispartalılar ile konuştuk.’ Denildi.

EĞİRDİR’E DERGİDE 2 SAYFA AYRILDI

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün girişimleri ile TOURMAG Dergisinde 2 sayfada yer alan Eğirdir ise görseller, tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra ‘TÜRKİYE’nin UYUYAN GÜZELİ EĞİRDİR UYANIYOR’ başlığı ile yer aldı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ise dergide, ‘Eğirdir’i insan odaklı çalışma prensipleri ile yerel halkın ve gelen misafirlerin mutluluk ve memnuniyetlerinin en üst düzeyde olduğu; doğal, ekonomik ve sosyo-kültürel değerleri ile var olan tarihi, kültürü korunup geliştirilmiş, huzurlu ve özgün bir EĞİRDİR olarak, gölü ve çevresi ile gelecek nesillere aktarılacak bir kent haline getireceğiz’ ifadeleriyle yer aldı.

TOURMAG Dergisini Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan önümüzdeki günlerde temin edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap