ZORUNLU BİR AÇIKLAMA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ZORUNLU BİR AÇIKLAMA
Haberin Tarihi: 27.10.2020 14:14:01 - Okunma Sayısı:12836 defa okundu.

Zeki Tarhan Yazdı

ZORUNLU BİR AÇIKLAMA

                   Zeki TARHAN

             Geçtiğimiz Cumartesi günü, ulusal bir medya organı olan BENGÜTÜRK TV ve ISVAK organizasyonu ile canlı olarak yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu “GENÇ TARIM AKADEMİSİ” programcısı Ziraat Yüksek Mühendisi Alparslan TEKBAŞ konuğu, ISVAK’ın Bilim ve Danışma Kurulu Başkanı, Isparta’nın yetiştirdiği değerli bilim insanımız Prof Dr. Semra KURUCU idi.

                                                 ***

        Saat  15.00’te başlayıp 16.00’ya dek süren (1) saatlik  programda; EĞİRDİR GÖLÜ, “sürdürülebilir Su / sürdürülebilir Tarım”  mottosuyla su bütçesi ağırlıklı olarak masaya yatırılmış ve büyük beğeni almıştı…Eğirdir AKIN Gazetemiz de; “EĞİRDİR GÖLÜ YOKSA; GÖLLER BÖLGESİ DE YOK!!!” manşetiyle kamuoyuyla paylaşmıştı…

                                             ***

        Konunun önemi ve Göl Havzasının adeta beka sorunu haline gelmesi nedeniyle, AKIN Gazetesinin sahibi Abdullah SİNAN, Isparta’nın yerel görsel medya organı olan KANAL 32’nin sabah programındaki canlı yayında bir değerlendirmesi olacaktı. Söz konusu değerlendirme, TV’nin yayın akışındaki özel bir durum nedeniyle, 28 Ekim Çarşamba sabahı saat 9.00’ da yapılacak.

        Bu Çarşamba sabahı, gözünüz ve kulağınız KANAL 32’de olsun!!!

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap