"Alternatif Tıp Merkezi" Eğirdir'e Büyük Katkı Sağlayacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Alternatif Tıp Merkezi" Eğirdir'e Büyük Katkı Sağlayacak
Haberin Tarihi: 21.2.2021 14:45:56 - Okunma Sayısı:1221 defa okundu.

Milletvekili Recep Özel, Eğirdir'e kurulması düşünülen "Alternatif tıp Merkezi" ile ilgili olarak , Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

EĞİRDİR'E ALTERNATİF TIP MERKEZİ

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir'in iyileştirici özelliğe sahip havasıyla, burada kurulacak bir "Alternatif Tıp Merkezi"nin Eğirdir'e çok büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Abdullah K. Sinan'a konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Özel, Eğirdir'e kurulması düşünülen "Alternatif tıp Merkezi" ile ilgili olarak , Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerde bulunduklarını belirtti.

Hastanemizin "Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi" adı altında yeni binasında hizmete girmesinden sonra, daha aktif olarak çalışması konusunda düşünceleri olduğunu dile getiren, Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta, Eğirdir, Sütçüler bölgelerinin, tıbbi aromatik bitkiler açısından çok elverişli bir iklime sahip olduğunu, Eğirdir'de ayrıca Meyvecilik Araştırma Enstitüsünün de bulunmasıyla ve Eğirdir'in iyileştirici özelliğe sahip havasıyla, burada kurulacak bir "Alternatif Tıp Merkezi"nin Eğirdir'e çok büyük katkılar sağlayacağını dile getirerek, Sağlık Bakanlığı ile bu konuda görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

- Abdullah K. SİNAN (AKIN ÖZEL HABER)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap