İYİ PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET…
Haberin Tarihi: 27.2.2024 11:31:06 - Okunma Sayısı:450 defa okundu.

İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, İyi Parti İl Genel Meclis üyeleri Hüseyin Demirtaş, Yusuf Çarman ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yüceer ile Ali İhsan Ünver, Gazetemiz Akın’ı ziyaret ettiler.

İYİ PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET…

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için partililer ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, İyi Parti İl Genel Meclis üyeleri Hüseyin Demirtaş, Yusuf Çarman ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yüceer ile Ali İhsan Ünver, Gazetemiz Akın’ı ziyaret ettiler.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Abdullah Kemal Sinan ile birlikte Eğirdir konuları hakkında istişarelerde bulunan İyi Partililer, yapılacak olan yerel seçimlerin, Eğirdir’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ettiler.

İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş yerel seçimler için görüşlerini belirterek şunları ifade etti:

Kıymet vatandaşlarım
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim bir daha aynı şekilde tezahür etmeyecektir. Kimsenin parmak sağlayarak bizleri yönlendirmesine izin vermeyiniz . Mühür sizde yerel seçimden itibaren 4 yıl boyunca seçim yapılmayacak. Üretenlerden başta çiftçilerimize destek yetersiz .
Döviz, akaryakıt, doğalgaz ve elektrik 31 Mart'tan sonra daha da zamlı olacaktır. Elma depoda kalmış hükümetin umurunda değil seçim yatırım olsun diye gölün başka yerlerden desteklenmesi projesi ihalelerinin yapıldığı gibi haberler sadece dolaşmaktadır. 22 yıldır yapılamayan şey 31 Mart'ta yapılacak seçime mi kalmıştır.
Değerli Vatandaşlar
iyi düşünün iyi karar verin İYİ partiye desteklerinizi bekliyoruz .
Allah'a emanet olun.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap