EĞİRDİR ELMA TUTTU GALİBA!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMA TUTTU GALİBA!...
Haberin Tarihi: 10.12.2013 10:57:00 - Okunma Sayısı:2121 defa okundu.

EĞİRDİR ELMA TUTTU GALİBA!...

            Olur muydu? Olmaz mıydı derken EĞİRDİR ELMA SPOR maya tuttu galiba…

            Bir yıllık kısa bir zamanda sporsever halkımız EĞİRDİR ELMA’yı tuttu. Sahamızda olsun, deplasmanlarda olsun hiç yalnız bırakmıyorlar takımlarını. Destekleri, mutlulukları mağlup olduğumuz zamanda hüzünleriyle EĞİRDİR ELMA SPOR ile özdeşleştiler.  Her zaman hatırlatacağım ATİLLA ÖNAL beye teşekkürlerimizi yazacağım. Eğirdir halkının spordaki özlemlerini, geçmişteki mutlulukları tekrar yaşattığı için…

            ATİLLA beyin, o kalabalık sevgi yumağının içinde bile bazen yüzünde bir burukluk hissetmekteyim. Yalnız kaldığını Eğirdir’li elmacılardan destek alamaması canını sıkıyor bazen tabii… Hâlbuki Eğirdir elmasını resmi olarak tescil ettirdi. EĞİRDİR ELMA SPOR fikstürlerde, derneklerde, tüzüklerde, spor kamuoyunda ve basında; resmi veya gayri resmi telaffuz edilir oldu. Gittiğimiz deplasmanlarda elma dağıtarak Eğirdir’i ve elmayı hatırlatıyoruz herkese. Kaşkollar, formalar, anahtarlıklar, takımlar artık EĞİRDİR ELMA ismini yazıyor. Ama diyor Atilla Bey, dağıttığımız elmayı bile parayla satın alıyoruz diyor. Eğirdir’in depoları dağ taş elma dolu… Burada bir tezatlık var gibi. Biz Eğirdir’li elmacılar; Gülbudak, Gökbaşer, Asya, Aysu ve tüm soğuk hava depocuları, hepimize sorumluluk düşüyor bence. Çünkü bu takım Eğirdir’in ortak paydası ve en çok para kazandığımız elmanın ismini taşıyor. “EĞİRDİR ELMA SPOR” ve reklamını yapıyor. Herkes kendi çapında elini taşın altına sokarsa bu isim yaşar ve yaşatılır…

            Eğirdir’imize ters durmayalım! Yazık etmeyelim bu memlekete… Hep konuşuyoruz, her şeyi konuşuyoruz ama yapmıyoruz. Yapanların da önünü kesmeye çalışıyoruz.  Örneğin, kulüp adına takvim basılıyor. İş adamlarımız reklam vermeli. Başta esnafımız olmak üzere değerli halkımız birer takvim satın alarak destek olabilirler. Bu güzel Eğirdir bizlerin beraberce yaşadığı, ekmeğini kazandığı ve bundan sonra da çocuklarımızın ve torunlarımızın yaşamaya devam edeceği Allah’ın bizlere emanet ettiği bir lütuftur.  Bu zamana kadar EĞİRDİR ELMA SPOR’un maçına gelmemiş veya gelememiş saygıdeğer halkımızı tüm maçlarımıza davet ediyorum. 15 Aralık 2013 Pazar günü saat 15.00’de Eğirdir’de NEVŞEHİR ÜRGÜP SPOR ile maçımız var. Bakın kimler geliyor maça? Kaymakam bey, Belediye Başkanı, Müftü bey, müdürler, askerler, emekliler, öğrenciler, Üniversiteli gençler, bayan, bay, çocuklar velhasıl halk geliyor!...  Hepimizin ortak paydası EĞİRDİR ELMA SPOR. Bu tabloyu iyi görmek ve değerlendirmek gerekir.  Bu güzel insanlarımızın yüzlerindeki mutluluğu, güzelliği fark edebileceksiniz!..

            Evdeki, işyerindeki, okuldaki ve çarşıdaki streslerini burada bırakıp en azından iki, üç saatliğine de olsa hafiflemiş olarak evlerine dönüyorlar. Bir hafta boyunca da özlemle sonraki maçı bekliyorlar. Peki? Ne yapsın bu insanlar? Eğirdir çok güzel ama kışın halkın sosyal yaşamına katkıda bulunuyoruz. Ne sporu, ne tiyatrosu, ne sineması var? Hafta sonunda tek sosyal etkinlik EĞİRDİR ELMA SPOR’un maçları oluyor. Boşluğu EĞİRDİR ELMA SPOR dolduruyor.  Halkımızın günlerin getirdiği maddi, manevi sıkıntılardan, stresten kurtulmak için EĞİRDİR ELMA SPOR bir ilaç görevi üstlenmiş durumda. 

            Dileğimiz Eğirdir kültür, ticaret, spor, sanat, dostluk ve kardeşlik merkezi olsun.

***

            NOT: Maçlarımızı canlı izleyemeyen halkımız için, kamera çekimi maçlarımızı DVD veya Flash Disk halinde cüzi bir ücret karşılığında verebileceğimizi belirtirim.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap