Son Dakika'da Gelen Gol, Şampiyonu belirledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Son Dakika'da Gelen Gol, Şampiyonu belirledi
Haberin Tarihi: 25.1.2014 08:58:00 - Okunma Sayısı:2420 defa okundu.

2013 - 2014 sezonu Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Turnuvasında Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Şampiyon oldu.

Son Dakika'da Gelen Gol, Şampiyonu belirledi

 

2013 - 2014 sezonu Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği

Turnuvasında Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Şampiyon oldu.

 

            Genç Erkekler Futbol İl Birincliği Turnuvası final maçında Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Ticaret Meslek Lisesini 1 - 0 yendi. Oldukça çekişmeli geçen maçta ilk yarıdan gol sesi çıkmazken, taraflar maça varlarını yoklarını koydular. İkinci yarıda her iki takım da yüksek tempoda mücadeleyi sürdürdü. Maç tam böyle bitti uzatmalara gidecek derken (müsabakalar 35'er dakikalık 2 devre halinde oynanır) 70. dk'da Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Şampiyonluk golünü atarak mücadelenin sonucunu ilan etti.  Bu sonuçla 2013 - 2014 sezonu Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birincisi Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi oldu. İkinci Şampiyon kadar iyi bir mücadele ortaya koyan Isparta Ticaret Meslek Lisesi oldu.

            Öte yandan aynı gün oynanan bir diğer müsabakada 2013 - 2014 sezonu Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Turnuvasında  3. ve 4.'de belli oldu.  Gülkent Lisesi ile Endüstri Meslek Lisesi'nin karşı karşıya geldiği müsabaka da final maçını aratmadı.  Endüstri Meslek Lisesi, Gülkent Lisesi'ni 3 - 2  yenerek Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Turnuvasında 3. oldu.

            Bu sonuçlara göre Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 2013 - 2014 sezonu Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Turnuvasında birinciliği kazanırken Ticaret Meslek Lisesi ikinci, Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap