Anka Çocuk Tiyatrosu Eğirdir'e Geliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Anka Çocuk Tiyatrosu Eğirdir'e Geliyor
Haberin Tarihi: 13.9.2019 12:49:21 - Okunma Sayısı:5053 defa okundu.

Anka Çocuk Tiyatrosu, bu yıl da Eğirdir’li çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Anka Çocuk Tiyatrosu Eğirdir'e Geliyor

 

Geçen yıl 30 Kasım 2018 tarihinde ilçemize gelen, çocuklara unutulmaz ve eğlenceli dakikalar geçirttiren Anka Çocuk Tiyatrosu, bu yıl da Eğirdir’li çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Elsa, Anna, Örümcek Adam ve Gogas çizgi film karakterleri ile sahneye çıkarak “Teknoloji Bağımlılığı” konusunda oyunlarını sergileyen Anka Çocuk Tiyatrosu bu yıl da “Küresel Isınma”ya dikkat çekmek için yeniden sahneye çıkacaklar.

Elsa, Demir Adam ve Sürpriz Kahramanlarıyla "Karlar Ülkesi Eriyor" adlı çocuk tiyatrosu 16 Eylül Pazartesi günü saat:17.00 ve 19:00 olmak üzere iki seansla çocukların karşısına çıkacak.

Kervansaray Düğün salonunda düzenlenecek olan Çocuk Tiyatrosunun biletleri salon girişinde Tiyatro oyunundan 1 saat önce 15 TL'den satışa çıkacak.

Anka çocuk tiyatrosu yönetmeni Tolga Senem "Geçen yıl  Teknoloji Bağımlığı konusunda oyunumuzu sergilemiştik. Bu yıl da Küresel Isınmaya dikkat çekmek amacıyla Elsa, Demir Adam ve Sürpriz Kahramanlarımızla çocuklarımızın karşısına çıkacağız. Tüm Eğirdir Halkımızı ve çocuklarımızı tiyatromuza bekliyoruz" dedi.

 

Ayrıntılı Bilgi için: Selin Saraçoğlu: 05423042652

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap