Milletvekili Aylin Cesur’dan Yelkencilerimize Destek…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Aylin Cesur’dan Yelkencilerimize Destek…
Haberin Tarihi: 4.10.2019 10:47:07 - Okunma Sayısı:2266 defa okundu.

İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübüne 10 bin TL. değerinde yelken malzemeleri yardımda bulundu.

Milletvekili Aylin Cesur’dan Yelkencilerimize Destek…

İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübüne 10 bin TL. değerinde yelken malzemeleri yardımda bulundu.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan şunları ifade etti:

“Eğirdir’imize değerli katkıları olan merhum eski Isparta Milletvekili Mustafa Cesur’un gelini Milletvekili Aylin Cesur ve oğlu Prof. Dr. Mustafa Cesur, ilçemizi ziyaretlerinde kendilerine Yelken malzemelerimizin eksiklikleri konusunda bilgi verdik, yardım talebinde bulunduk. İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, bizleri çok sevindiren yardım yapacağı haberini verdiler. Yelkencilerimizin acil ihtiyacı olan yelken malzemelerini kendilerine bildirdik. Kısa süre içerisinde 10.000.00 TL’lik yelken malzemelerini Eğirdir yelkencilerimize hediye ettiler.

Milletvekilimiz Dr. Aylin Cesur’un bu duyarlı davranışı, Eğirdirimize ve yelkenci çocuklarımıza sahip çıkması bizi gerçekten çok duygulandırdı. Anlamlı davranışından dolayı kendilerine yelkencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Bu örnek ve anlamlı davranışın Eğirdir’i, gölümüzü, bu gölde yapılan yelken sporuna gücü yetenlerin destek vermelerini ve katkıda bulunmalarını bekliyoruz. Tüm çabamız güzel ve şirin Eğirdirimizin tanıtımı, Turizmi, çocuklarımıza çok faydalı olduğuna inandığımız olimpik yelken sporunu geliştirmek, Eğirdirimizin yetenekli çocuklarını Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) milli takımına kazandırıp, Türkiye ve Avrupa’da temsil etmelerini sağlamaktır” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap