Kaymakam Adem ÇELİK Başkanlığında Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem ÇELİK Başkanlığında Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı
Haberin Tarihi: 21.2.2020 14:35:13 - Okunma Sayısı:1918 defa okundu.

İlçemizde de bugün Otobüs kazalarının önlenmesine yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakam Adem ÇELİK Başkanlığında Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı

İçişleri Bakanlığı’nın “Trafik Güvenliği Uygulama Politikası” kapsamında trafikte sürücü, yolcu ve yaya olarak yer alan insan unsurunun yaptığı kural ihlalleri ile bu ihlallerin sebep olduğu trafik kazalarının önlenmesine yönelik kısa vadede yapılacaklarla ilgili güvenlik sistem yaklaşımı benimsenmiş; kaza nedenli ölümler ve yaralanmaların en aza indirilmesi hedeflenmiştir.
Bu bağlamda otobüslerle yapılan şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinin güvenliğinin sağlanması ve bunun sürdürülebilir olması amacıyla tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de bugün Otobüs kazalarının önlenmesine yönelik toplantı gerçekleştirildi.
Kaymakam Adem ÇELİK başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan SAVRAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Can Sercan ALTAY, İlçe Emniyet Müdürü Ömer GÜRLEK ve firma temsilcileri katıldı.
Şehir içi ve şehirlerarası toplu yolcu taşımada trafik güvenliği için alınacak tedbirlerin kararlaştırılmasının ardından toplantı son buldu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap