Turizmci Mehmet Demirel Sertifikasını Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Turizmci Mehmet Demirel Sertifikasını Aldı
Haberin Tarihi: 20.2.2021 14:18:50 - Okunma Sayısı:1581 defa okundu.

"Eğirdir'in 2. Kaptan Alaattin'i" Mehmet DEMİREL, “Turizm Sektörü 2030 Global Trendler Eğitimi"ni tamamlayarak sertifikasını aldı.

TURİZMCİ MEHMET DEMİREL SERTİFİKASINI ALDI

Eğirdir'in "2 .Kaptan Alaattin'i" Mehmet DEMİREL, Birleşmiş Milletler, Japonya ve Ülkemizin ortak girişimi ile verilen Turizm Sektörü 2030 Global Trendler Eğitim Sertifikasını aldı.

İlçemizde Turizmci kimliği ile bilinen bir çok kimliğe sahip olan, aynı zamanda gazeteci köşe yazarı Zeki Tarhan’ın deyimi ile "Eğirdir'in 2. Kaptan Alaattin'i" Mehmet DEMİREL, “Turizm Sektörü 2030 Global Trendler Eğitimi"ni tamamlayarak sertifikasını aldı.

Turizm sektöründe emeği olan, Eğirdir Sevdalısı Mehmet Demirel, çalışmalarını ve başarılarını Eğirdir'e borçlu olduğunu söyledi.  

Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları ile iş birliği içinde yürütülen “COVID-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi kapsamında işletmelerin COVID-19 gibi belirsizliklere karşı dayanıklılıklarının arttırılması ve belirsizlik karşısında iş sürdürülebilirliklerinin sağlanması için işletmelere eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilmesi amacıyla düzenlenen TURİZM SEKTÖRÜ 2030 GLOBAL TRENDLER EĞİTİMİ 16 Şubat 2021 ve 17 Şubat 2021 tarihinde 09.00-13.30 saatleri arasında iki bölüm olarak zoom üzerinden yapıldı.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    21.2.2021 21:33:08
    Bu sertifika; Liyakatın, turizm vizyonerliğinin DEMİREL' de somutlaşan bir simgesel nişandır. Hayırlı olsun sayın ikinci kaptan Alaaddin. Kaptanın kemiklerini sızlatmayan, Eğirdir' liden çok Eğirdir' li olan dostum, kardeşim.
Yorum Yap