180 Milyonluk Yatırım Fiyaskosu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,180 Milyonluk Yatırım Fiyaskosu
Haberin Tarihi: 18.12.2021 14:30:44 - Okunma Sayısı:3195 defa okundu.

Saadet Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Kaya yazdı... "180 Milyonluk Yatırım Fiyaskosu"

180 MİLYONLUK YATIRIM FİYASKOSU

11.12.2021 Cumartesi günü AK PARTİ Eğirdir İlçe Başkanlığının yapmış olduğu danışma meclis toplantısında Belediye Başkanımız Sayın Veli Gök, Eğirdir'e 2.5 yılda 180 milyon TL lik yatırım yapıldığını, bu güne kadar böyle bir yatırımın daha önce hiç yapılmadığını açıklamış ve açıklamaları olay32'de haber olmuş. Bu haberi okuduğum an dumura uğradım desem yeridir. 180 milyon TL lik yatırım denilen yine belediye başkanının bundan 6 ay önce meclis üyelerine dağıttığı bir belge ile aşikardır ve bunun takdirini siz saygıdeğer Eğirdir halkına bırakıyorum.

Benim bu listede gördüğüm; 410 bin TL parke ve 230 bin TL lik de güneş enerji teknesi olmak üzere 2,5 yılda yapılan yerel yönetim yatırımı toplam da 640 bin TL dir, gerisi merkezi hükümetin yapmış olduğu ve daha bir çoğunun da yapılmadığı halde yapılmış gibi gösterilerek algı operasyonu yapılmak istenen kalemlerdir.

Kaldı ki; yine bu listede dikkatimi cezbeden bir olay da, önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Ömer Şengöl tarafından yapılan çarşı merkezi diye adlandırılan eski sirkeci su basmanına harcanan 1milyon 400 bin TL yi bile kendileri harcamış gibi göstermeleri de çok manidar doğrusu.

Şimdi soruyorum: Peki bu 180 milyon yatırımın içinde belediye binasında verdiğiniz brifingler için toplandığınız da meclis üyelerinize yazdığınız oturum ücretleri dahil midir? Antalya'da fuar için yine tüm meclis üyeleri ve eşleri de dahil olmak üzere Kremlin Palas'ta konaklama ücretleri dahil midir?

Hiç kimse kusura bakmasın ama bu tarz haberler ile Eğirdir halkını kandıramazsınız. Eğirdir halkı kimin ne zaman nereye kim tarafından ne yapıldığını çok iyi bilecek kadar akıllı ve zekidir.

Sizi % 55 ile buraya getiren bu halk, bunun hesabını sandıkta mutlaka soracaktır.

Hasan KAYA

Saadet Partisi Eğirdir İlçe Başkanı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap