Metin Feyzioğlu'ndan, IGC'ye başsağlığı mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Metin Feyzioğlu'ndan, IGC'ye başsağlığı mesajı
Haberin Tarihi: 5.6.2015 11:26:00 - Okunma Sayısı:2282 defa okundu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, geçtiğimiz hafta trafik teröründe kaybettiğimiz meslektaşımız Ramazan Acar için Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan'a taziye mektubu gönderdi.

Metin Feyzioğlu’ndan, IGC’ye başsağlığı mesajı

 

            Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, geçtiğimiz hafta trafik teröründe kaybettiğimiz meslektaşımız Ramazan Acar için Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’a taziye mektubu gönderdi.

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Ramazan Acar’ın vefatı sadece Isparta’da değil, ülke genelinde de üzüntüyle karşılandı. Türkiye’nin dört bir yanında merhum meslektaşımız için başsağlığı mesajları geldi. Son olarak ise Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’a yazdığı mektupla, şehir basınının acısına ortak oldu.

            İŞTE O MEKTUP

            “Sayın Başkan, Isparta Gazeteciler Cemiyeti önceki Başkanı Ramazan Acar’ın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. Merhum Ramazan Acar’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm meslek camiasına şahsınızda başsağlığı dileklerimi sunarım. Saygılarımla”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap