BİR SAVAŞ EKSİKTİ…!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BİR SAVAŞ EKSİKTİ…!
Haberin Tarihi: 24.2.2022 13:13:08 - Okunma Sayısı:3777 defa okundu.

Havva MUTLUCAN yazdı...

BİR SAVAŞ EKSİKTİ…!

 

Malumunuz üzere son yıllarda Dünyamız üzerinde sürekli yeni yeni oyunlar oynanıyor. Bunlara bir iki örnek vermek istedim;

Bizim vatandaş olarak tam bilemediğimiz bazı güçler diyelim. Özellikle gençlerimizi kullanarak bilinçsiz tüketime özendirme ve doğamızın dengesi üzerinde yapılan deneyler ve de daha fazla kazanma hırsı ile Dünya’ya hakimiyet çabaları sonucu oluştuğu aşikar olan; İklim değişikliğinin (kuraklık) meydana gelmesinde büyük rol oynamışlardır.

Yanı sıra 2019 yılının son aylarında başlatılan kimler tarafından başlatıldığı sır gibi saklanılan dünya piyasalarını alt üst edip çoğu ocakların maddi ve manevi anlamda sönmesini sağlayan ve de hâlâ devam eden Covid – 19 hastalığı ile uğraşılıyor denilirken;

Şimdi de; sanki zoraki Rusya / Ukrayna için savaş naraları atılmaya başlandı. Bana göre Sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli hitap ettiği "Dünya beşten büyüktür", demecinin altındaki ülkelerce programlı çıkartılan bir meydan okumadır.

Amaç beş büyük ülkenin içeresinde aktif rol oynadığı başta Afganistan, Suriye, Irak gibi ülkelere medeniyet getireceğiz kılıfı altında yapılan oyunlardır. Bu ülkeler ve yandaşlarının daha fazla para kazanma hırsına kapılarak, yeni nesil silahlarını masum insanlar üzerinde denemek, pazarlamak  ve de en önemlisi faiz lobisini güçlendirerek Dünya üzerindeki üstünlüklerini daha baskın devam etmesini sağlamak için kullanılan bir araçtır.

Sonuç olarak ise kalkınmakta olan ülkeleri ekonomik olarak dar boğaza sokarak hakimiyetlerini rahatça devam ettirebilmek için oynanan oyunun birinci ayağıdır.

Saygılarımla...

 

 

Havva MUTLUCAN

23.02.2022

 

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    26.2.2022 17:07:43
    Savaş olmayan barışçıl bir dünya istiyoruz.
Yorum Yap