ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN
Haberin Tarihi: 17.8.2022 10:59:11 - Okunma Sayısı:3204 defa okundu.

Havva Mutlucan Yazdı...

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN

          Her ne kadar Eğirdir’de ikamet ediyor olsam da bir yuva kurasıya kadar (çocukluk vs.) yıllarımı il merkezinde geçirmemden dolayı ilimizde yaşanan olayları sosyal medya aracılığı ile takip etmekteyim.

          Bu yazımı da ilimiz için büyük önem kaydeden; 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Isparta Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’e ayırmaya karar verdim.

          Şükrü Başkanımızın, kariyerini-hayatını Isparta’ya adaması Isparta’da yapılan sosyal, kültürel ve sportif alanlarda izi olan bir kişiliğe sahip olması yerel seçimlerde başkanlığı kazanmasında çok etkili oldu diye düşünüyorum.

          Başkanlık görevine başladıktan sonra ilk Meclis toplantısında, birlik ve beraberliğe işaret ederek, kurumlar arasında işbirliği ve dayanışmanın sözünü verdi. Katılımcı herkesin fikrine değer veren Belediyecilik anlayışını benimsediğini belirtti.

          Hatta ilimizde bir ilke imza atarak önceki Valimiz Ömer SEYMENOĞLU’na ziyarete giderken Belediye Meclisi’nde görev alan tüm parti grubu üyelerini davet ederek, birlik ve beraberlik adına önemli bir mesajı kamuoyuna gösterdi.

          Isparta halkı siyaset anlamında yıllardır özlediği birlik ve beraberliği Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’in yönetim yaklaşımı ile yeniden kazandı.

          Isparta’da uzun yıllar sonra ilk kez tüm kamu, kurum ve kuruluşların katılımıyla ORTAK Bayramlaşma programı düzenlenmesini sağladı.

          Göreve gelir gelmez duygusal bir paylaşımla hizmet yapmak adına atalarımızın tabiri ayağının tozuyla ilk icraatı Isparta sınırları içerisindeki tüm cenaze taşıma hizmetlerini ücretsiz yaptı.

          Çünür’deki Yeni Terminal Projesini atıl durumdan kurtararak aktifleştirdi. (Yeni Otogar yeri konusunda halkın görüşü alınsa idi daha iyi olurdu; Örneğin Eğirdir yolu gibi) 31 Mart seçiminin en önemli gündem maddesi sosyal konut projesi konusunda inandırıcı ve gerçekçi çözümler sunarak halkın beğenisini kazandı.

          İlimizde yine uzun yıllardır rant uğruna çoğu esnaf ve çalışanı mağdur eden Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Projesi’nin çözümüne yönelik çalışmalarda sonuca ulaştı, 20 yıllık sorunu çözüme kavuşturarak Meydan AVM’yi ilimize kazandırdı.

          Senirce ovasının tepesine kurduğu 5.6 Megavatlık Güneş Enerjisi Santralinde (GES) elektrik üretimini başlattı. 

          Mesire yerlerinin daha güzelleştirilerek halkın sosyal yaşantısının hizmetine sunmak gibi burada sayamayacağım onlarca projeyi Isparta’ya kazandırdı.

          Siyasetinde mümkün olduğu kadar ölçülü davranarak her kesime Belediye’nin imkânları çerçevesinde yardımcı olmaya çalışarak Isparta halkında genel olarak memnuniyeti sağlamayı başardı.

          Daha ne diyelim darısı ahde vefasını unutan tüm il ve ilçe Belediye Başkanlarımıza….!

          Saygılarımla;

 

17.08.2022

Havva MUTLUCAN

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.8.2022 19:16:39
    Tebrik ederim Havva hanım. Güzel bir yazı olmuş.
  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.8.2022 13:51:10
    İlimizde böyle çalışkan başkan görmek güzel
  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.8.2022 12:56:03
    👏👏👏
  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.8.2022 12:52:38
    Teşekkür ediyorum çok güzel olmuş
  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.8.2022 12:26:34
    Tebrikler. Başkanımızada tşk.ler
  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.8.2022 11:27:41
    Teşekkürler havva hanım
  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.8.2022 11:11:16
    tebrikler çok güzel bir yazı olmuş
Yorum Yap